tmsa Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jak w temacie, około 3000 m.n.p.m. po szutrze są filmiki na youtubie i opisy rowerzystów, mnie interesuje czy tam można obecnie, znaczy w lecie, moto się wspiąć? może ktoś z forumowiczów tam był? Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jak w temacie, około 3000 m.n.p.m. po szutrze są filmiki na youtubie i opisy rowerzystów, mnie interesuje czy tam można obecnie, znaczy w lecie, moto się wspiąć? może ktoś z forumowiczów tam był?Col de Sommeiller super sprawa zaczynasz wszystko z Bardonecchia jest tam fajne rodzinne B&B potem sa tez nastepne Forte del Jaferrau, la strada dell Assietta, il Colle delle Finestre i la via del Sale. Na towszystko powinien wystarczyc Ci jeden week. No i podstawa to dobre enduro, oraz dobre oponki. Trzeba tez bardzo uwarzac na cyklistow i quady, czasem tez mozna napotkac zamkniety szlaban, wiec radze nie wjezdzac kary jak slyszalem sa dosc wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 jak wyleją tam kiedyś asfalt, będziemy mieli drugą transalpine :D albo Transfagaraską ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 jak wyleją tam kiedyś asfalt, będziemy mieli drugą transalpine :D albo Transfagaraską ;)Watpie a po drugie zrobilo by sie zbyt ciasno, zaraz tez pojawily by sie autokary z dziadkami i zrobilo by sie tloczno jak na slynnym Stelvio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 takie tylko marzenie małe :) bo na moim CBFie to raczej ciężko bym miał tam podjechać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 sory foresst ale zamulasz , col de sommeiller gość nawet vespą wiechał , poszukaj na you tube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 wjechać to i na sporcie dasz rade pytanie tylko za jaką cenę?czasami szkoda sprzęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wjechac pewnie ze sie da , gorzej natomiast widze powrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 nie oszukujmy się, trzeba mieć odpowiedni sprzęt na taką trasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 tak dla uzupelnienia wiadomosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 tak dla uzupelnienia wiadomosci:Wielke dzieki za info, mam multistrade na szosowych oponach ale podejmę prubę, tylko kompletnie nie kapuje co na tym znaku pisze? Wielke dzieki za info, mam multistrade na szosowych oponach ale podejmę prubę, tylko kompletnie nie kapuje co na tym znaku pisze?Mysle, że zakaz ruchu w lecie od piatku do niedzieli? Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Wielke dzieki za info, mam multistrade na szosowych oponach ale podejmę prubę, tylko kompletnie nie kapuje co na tym znaku pisze? Mysle, że zakaz ruchu w lecie od piatku do niedzieli?Dobrze myslisz pozostaje wiec albo wjechac na tygodniu lub czerwiec ewntualnie wrzesien Edytowane 21 Lutego 2013 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Planuje Alpy w tym roku i tak myśle żeby może zaliczyć 3000npm, ale nie wiem czy gam rade "Viadro" 300kg i szosowe opony????????? Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Planuje Alpy w tym roku i tak myśle żeby może zaliczyć 3000npm, ale nie wiem czy gam rade "Viadro" 300kg i szosowe opony?????????Ja bym sie przymierzyl, mocy na pewno nie zabraknie, najwazniejsze zeby nie bylo po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Planuje Alpy w tym roku i tak myśle żeby może zaliczyć 3000npm, ale nie wiem czy gam rade "Viadro" 300kg i szosowe opony?????????PepeW Alpach możesz się spodziewać prawie każdych warunków. W połowie czerwca na COLLE D'ISERAN(2770 m npm) było -3 st,C i padał śnieg a w oddali zjazdowcy austryjaccy mieli trening, a już po 20 min. rozbieraliśmy się bo było +15. Oczywiście zapomnieliśmy założyć przed wyjazdem zimówek. heheheheh https://lh5.googleusercontent.com/-OT6B7iXZiFY/UT918zHDaHE/AAAAAAAABz4/18oCZ8d1Lb8/w389-h279-p/12Marca2013 Na szybie to był lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi