Kaspi Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Siemka.Chciałbym się dowiedzieć jakie macie zdanie na temat wyżej wymienionego kasku?Nigdzie na internecie nie mogę znaleźć żadnym opini o nim.I dlaczego ten kask chodzi w niektórych sklepach po 350zł a w niektórych po 600-700zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestemdaniel zamykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspi Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 czy tak ciężko napisać sensowną odpowiedź?Proszę o pomoc osoby które wniosą coś do tematu.Jak pisałem wcześniej,nigdzie nie znalazłem opini o tym kasku. I mam jeszcze jedno pytanie.Z jakiego materiału kask jest bezpieczniejszy?Kompozyt z carbonu i kevralu(strzelam że ten) czy włókno szklane?Czy możecie wypowiedzieć się również o kasku Airoh leox?Mogę go wyrwać za 400zł http://allegro.pl/ai...2767251938.html Czy na tej aukcji nie jest wystawiona podróba czy faktycznie jest taka wyprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspi Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 odświeżam temat,proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Zauważ, że w najniższych cenach masz prawie same XL-ki w jakichś lewych malowaniach; to już powinno wyjaśnić różnicę w cenie. Nie łakom się na niską cenę jeśli rozmiar będzie za duży, bo to żadna oszczędność :). Jeśli chodzi o materiały, to można spodziewać się niezłego kasku (m. in. skorupa z włókna), ale miałem kiedyś inny model HJC (AC-11) i dwa egzemplarze w tym samym rozmiarze leżały zupełnie inaczej - więc MUSISZ przymierzyć bo albo kupisz za duży, albo niepasujący na Twoją głowę (nie każdy model leży każdemu, niby oczywiste ale warto pamiętać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspi Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 a kupował ktoś coś w tym sklepie http://www.strefamotocykli.pl/ ?Mają niezłe zniżki ale nie wiem czy to zaufany sklep. mam pytanie co do kasku shark s900. Wersja marines kosztuje ok. 400zł a comfort 700-900zł. Czym te kaski się od siebie różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 "Marines" to tylko wersja kolorystyczna, ale widocznie w tamtym sklepie pozostało tylko to malowanie ze standardowego S900, który jest już modelem nieprodukowanym. S900C, zwany też S900 Comfort ma pompowane policzki, przez co można go lepiej dopasować do twarzy. Ten model jest jednak dostępny zaledwie od paru miesięcy. Pomysł z pompką zerżnięty od Scorpiona, w ostatnim czasie stosowany też w paru modelach HJC, również Sharka a nawet Nitro (!). Wszystkie te produkty łączy jednak tandeta wykonania tego elementu, bo zdejmując policzki trzeba rozłączyć wężyki, co skutkuje utratą szczelności (Scorpion ma ten system zupełnie zabudowany i nie można tego popsuć). Jeśli szukasz taniego kasku, to S900 będzie niezłym rozwiązaniem (podobnie Caberg V2R), a jak coś lepszego to Scorpion EXO-1000. Ten HJC też niegłupio wygląda (jeśli chodzi o parametry), ale sprawdź to na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspi Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jednak ten shark odpada ponieważ w Lublinie nie ma sklepu który oferuje ten kask.A po za kask ma rozmiar XL więc i tak byłby na 100% za duży,a bez przymiarki nie kupię.Zostaje mi w tylko LS2 F384 w malowaniu czarny mat albo czarny połysk...Opinie na temat tego kasku są pozytywne.Podobno w swojej kategorii cenowej jest najlepszy.Może ktoś z was posiada ten kask i mógłby się o nim wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Przejrzyj ofertę fcmoto.de, mają teraz fajne promocje i dużo ciekawych kasków do 100€. Przesyłka do Polski 8€. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspi Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ok dzięki wszystkim za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Może wyjaśnieniem cen jest następca ZF 11 choć ma już też ze dwa lata. Czasem sklepy trzymają nawet starocie nie obniżając cen a niektórzy szybko uciekają ze staroci nawet kosztem sprzedaży bez zarobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek16 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 mam ten model kasku narazie jeden jsezon bez zarzutow oby tak dalej acz kolwiek mogla by byc lepsza wntylacja ale to jakos ogarnalaem juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tzn, o jakim kasku mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi