lukaz1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 filtr w jakim oleju nasączyć?może być od samochodu? (oczywiście nowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Najlepiej w specjalnym do tego przeznaczonym. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaz1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) po dłuższej przerwie dziś zabrałem się za "naprawe" mojej NSR :) odkręciłem tłumik, przejechałem się i wszystko gra ;)teraz takie pytanie. jak wyczyścić tłumik? powietrzem , wodą? i jeszcze dostałem się do zaworu wydechowego, tylko nie wiem jak go ustawić. jeszcze problem z licznikiem mam:) wkazówka od prędkości "oszukuje" i "skacze". czy od ślimaka te dwie "lapki" dotkają bezpośrednio łożyska? Edytowane 16 Lipca 2008 przez lukaz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi