pepe68 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ja jestem w trakcie smigania teraz obiadek i znowu wypadam Kto sie dołącza??? o16.00 na starym jet Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwordOfultimate Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 moja suzi czeka tylko na jakas przejazdzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) pepe68, było rano pisać, że będziesz śmigał Ja na obiadek już zjechałem do domu ze 100km pętli (Radom -> Szydłowiec -> Przysucha -> Radom) Troszkę wiaterek przeszkadzał no i te dziury...i miejsca mokre od topniejącego śniegu nie za ciekawe są. Sucha jezdnia a tu na zakręcie woda cieknie a po wyjściu z zakrętu piasek na jezdni :/ brrrr A tak w ogóle to wg prognoz jutro ostatni dzień w miarę przyzwoity i znów ochłodzenie idzie :/ Także jak ktoś jutro może to niech pisze. Ja jutro też śmigam troszkę :) Edytowane 28 Lutego 2010 przez mianps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Nie żebym się bał .... ale ja na takiej drodze zawracam :icon_twisted: :buttrock: Edytowane 4 Marca 2010 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nie żebym się bał .... ale ja na takiej drodze zawracam :icon_twisted: :buttrock: zsiadasz ze sprzęta, na stopie się okręcasz i z powrotem na pieszo :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 To może mix - sadistic road na rozruszniko sadistico bike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Może starym zwyczajem na dawnym Jet o 14tej :crossy: Kto się pisze :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Może starym zwyczajem na dawnym Jet o 14tej :crossy: Kto się pisze :icon_question: i gdzie potem śmigacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 :icon_razz: i włóczyłem się sam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 :icon_razz: i włóczyłem się sam :crossy: no niestety , ja taplałem się w błocie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 A my byliśmy w Kaziku :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 :crossy: Trzeba było wycieczkę od Jeto-Luka zacząć :buttrock: Bym z wami poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 w niedzielę około 14:30 mijałem sporą grupkę w lesie koło Przytyka w stronę Tomaszowa śmigali, myślałem, że to Wy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 tiaaaaaa większość chyba kaca leczyła :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ufex Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 bardzo możliwe dlatego i ja się nei wyrobiłem na Jeta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi