magneto68 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 witamchciałbym sie dowiedzieć sie jaki jest najlepszy łańcuch rozrządu do hondy cx500s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja chciałbym się dowiedzieć czy byłeś już w POWITALNI? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 witamchciałbym sie dowiedzieć sie jaki jest najlepszy łańcuch rozrządu do hondy cx500s Tani jest najlepszy...Zanim zjedziesz łańcuch rozrządu to moto już będzie miało 5 kolejnych właścicieli :-) A ja chciałbym się dowiedzieć czy byłeś już w POWITALNI? Piotruś dziękuje za poprawę humoru...oraz jeszcze raz dziękuję za fachowe doradztwo w sprawie mojej byłej kawasaki zx6r i wycieku oleju :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi