aftys6 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A oto moje zdjecia z komarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) ...to spojrz na foty aftysa :D bedziesz wiediał kto robil :icon_eek: ja sie na jego paparacie nie wyznaje :biggrin:a agresji rzeczywiscie dosyc duze sie we mnie skumulowało ;)jednak moja kochana kobietka sie mną zajęła i juz kolo godziny 3 nad rankiem agresja przeszła :Dprzed wyjazdem miałem jej w organizmie cos kolo 1 o/oo :Pzaraz dodam foty...w sumie jedna jest najlepsza i juz.grupowa. klikajta,bo tu zdjecia mało,ale własnie ide do roboty i nie mam czasu na wicej :P Edytowane 2 Lipca 2008 przez Merh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Aha, więc to twoja Hondzia - piękny motocykl, a salwa z czterech wydechów dawała z tyłu popalić moim uszom :buttrock: zaluj ze cie nie bylo w sobote rano na polu namiotowym, wstawalem po 4 szmaty suszuc:D miasteczko tak chrapalo ze zagluszylo by honde michala :bigrazz: szkoda ze mi sie spodnie spalily nad ogniskiem i musialem wraacac w sobote rano, nie udalo im sie na parade wrocic, ogolnie bylo fajniej no i czekamy na kolejny motopiknik, mam jakis filmik z koncertu ale nie wiem jak go gdzies wrzucic... ;/ Edytowane 2 Lipca 2008 przez -AraB- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark2 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 witam witam zapraszam na motopiknik.pl jest tu krotki filmik z paroma zdjeciami na dzien przed zlotem i kilak glownie z soboty Oraz zachecam do dodania sowjego e-mail, wtedy termin XI motopikniku przeslemy zaraz po ustaleniu daty (okolo pol roku wczesniej). Pozdrawiam:Rogal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlasz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Aha, więc to twoja Hondzia - piękny motocykl, a salwa z czterech wydechów dawała z tyłu popalić moim uszom Dzięki starałem sie jak mogłem aby mnie było słychać :notworthy: zresztą jak sam jade to tego nie słysze. Hejo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 zdjecia 1 + jedno z przwrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi