Kuba Lulewicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) http://moto.allegro....2460629217.htmlI to chyba też jest chińskie. Nie ma chyba markowych chopperów 50ccm. ;) Słyszałem też o tym. Tak niestety to też chiniol :( Edytowane 9 Lipca 2012 przez Kuba Lulewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Z Polskich masz rometa pony <motorynka> poniżej 80roku wychodziły z wysoką kierą,no i jest jeszcze romet komar i kadet-sprzęt na dużych kołach Dobrze zachowany egzemplarz wzbudzi większy zachwyt niż jakiś tam hinol Edytowane 9 Lipca 2012 przez C z e j e n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 to może motorower na kształt "choppera" lepiej brzmi ? Nie wazne ....Oprocz chinoli nic nie masz, wiec dlatego moje prozne nadzieje125, 250 i w gore to tak. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Lulewicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a co powiecie na Aprilie Red Rose z silnikiem 50ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novex Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jak wstawisz 50ccm 4T to będzie dobrze, chociaż mocą to nie poszpanujesz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ubiegłeś mnie Kuba Red Rose chcę kupić córce w następny sezon Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Lulewicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jak wstawisz 50ccm 4T to będzie dobrze, chociaż mocą to nie poszpanujesz. :) Na mocy mi nie zależy... Na razie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novex Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Czoper w dwusuwie, toć to nie idzie w parze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jak na pierwsze jednoślad w silnikiem to obleci.Coś kupię dla córy by móc samemu częściej pojechać. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 chopper z cylkiem 50 wygląda komicznie :laugh: już lepiej skuter :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahiru96 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam,Szukam choppera na którym mogę jeździć mając kartę motorowerową.Z tego co się orientowałem to w grę wchodzi Aprilia Classic 50 i Gilera Eaglet.I tu rodzi się moje pytanie, czy są jeszcze inne maszyny godne polecenia ?Mój budżet to 3000 z lekkim hakiem (ale chciałbym zmieścić się w tych 3 tysiącach), oczywiście maszyny używane.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 od jakiegoś czasu nie ma już karty motorowerowej a jest kategoria PJ AM Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahiru96 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 od jakiegoś czasu nie ma już karty motorowerowej a jest kategoria PJ AMJa jeszcze zdawałem na kartę motorowerową, wystarczy że zamienię kartę na prawko AM z lekką dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart86 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam nowy jestem na forum.Pozdrawiam.Przymieżam się do kupna pierwszego jednośladu. Nie mam żadnego prawa jazdy dlatego tymczasowo na naukę chciałem do pojemności 50ccm. Chciałem kupić coś z typu Cruiser/Chopper ale mam kilka pytań.Jaki jest dobrze kupić?Jakie są koszty rejestracji, ubezpieczenia i utrzyamania takiego jednośladu?Nie mam garażu i mieszkam w bloku czy na zime wystarczy go po prostu postawić na parkingu i przykryć matą czy trzeba coś więcej?Pytania moze banalne ale jestem w temacie zielony. P.S.dzięki moderatorowi za przeniesienie, po wcześniejszych postach widzę że aprilia to dobry wybór Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez bart86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi