Moridin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, Szukam większej szybki do mojego GSRa. Może ktoś zaproponować coś sensownego, niekoniecznie Suzuki, bo po prostu nie podoba mi się? Chętnie też info gdzie kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Witam, Szukam większej szybki do mojego GSRa. Może ktoś zaproponować coś sensownego, niekoniecznie Suzuki, bo po prostu nie podoba mi się? Chętnie też info gdzie kupić...Może spróbuj Puig - robią niezłe szyby akcesoryjne. Drugi link. PS. Oryginalna owiewka Suzuki wygląda jak maska spawacza ;) Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Peet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Może spróbuj Puig - robią niezłe szyby akcesoryjne. Drugi link. PS. Oryginalna owiewka Suzuki wygląda jak maska spawacza ;) O właśnie!!!!!! Wiedziałem że z czymś mi się kojarzy ale nie potrafiłem sprecyzować! Maska spawacza do perfekcyjne porównanie. :notworthy: Dzięki za linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi