Looozik Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) HM jest najmocniejszą 50 (a przynajmniej za taką jest uważana) Błąd :icon_razz:. Silniki Am6 mają żeliwo silnki Derbi alu;] wiec jak wiadomo alu mocniejsze, skrzynia wykonana przez derbi jest o niebo lepsze od Am6 nie ma 2 luzów biegi pewniej i lepiej wchodzą. miał miał a w najgorszym przypadku był to 17,5 Moja wersja miała seryjnie 12 gaznik :> stare Baja miały 12mm, 19 mają tylko najlepsze Six :cool: i derapage comp. Reszta 17,5 a także 16, sporo rodzajów było... Miałem HM'ka prawda ze trochę wydymana ale jeździć jeździła;] zawieszanie fajowe ogólnie fajny motorek ale teraz mam sende i naprawdę jest o wiele lepsza...DT'szka nie ma sznas :} Tzr itp tez ;P. Prawda z przelotowym wydeszkiem, HM'ki mają naprawdę ładny dźwięk no i były głośne :bigrazz:. Jeśli masz zamiar śmigać po ulicach to odradzam hm chociażby z uwagi na to ze w standardzie nie ma kierunków i szkoda kostek Tylko six w lepszej wrsji i derapage comp nie ma kierunków, dozownika. Bają ma wszystko;] i nie jest taka zł wiec jeżeli chcesz jeździć po drogach i od czasu do czasu przeciąć trasę przez lasek bierz Hm Cre Baja :]. Masz dozownik, migacze wszystko;] wiec nie ma co się martwic tylko jeździć... Malaga i Hm ten sam silnik wykonywany przez tą samą fabryke ;) co do motorków pomyśl tez nad sherco hrd nie produkują tego modelu ale maszyna na prawde spoko :]. Co do sendy wg. mnie jest o wielele lepsza czemu pisałem wczesniej, lecz w wersji R (enduro) zawieszenie jest najczęściej lipne chyba ze wybierzesz lepszą wersje DRD Racing czy Pro spokojnie da rade, więc jak chcesz enduro żeby jeździć po drogach i czasem do lasu bierz HM CE Baja :D, lub coś tego podobne;] średnio HM są lżejsze np. od DT 50 o 10/15 kg. pzd Edytowane 20 Lipca 2008 przez Looozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 seryjnie AM6 ma nicasil i nie pie**ol. Twój HM musiał być naprawde w jakiejś kiepskiej wersji i ostro zdezelowany skoro idzie gorzej od sendy. Ze skrzynią się zgodzę,AM6 ma do dupy skrzynie,ale nie gadaj głupot że am6 ma seryjnie żeliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 CZemu do dupy?? Kazdy tryb szybciej znajdziesz niz do sendy. Am6 jest bardzo popularny. Zreszta u mnie skrzynia biegow chodzi bardzo ladnie, tylko miedzy 5 a 6 mam luz i musze mocniej wajche do gory podniessc. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Polecam HM CRE :crossy: HM CRE ma silnik Am6 który jest bardzo popularny do którego można kupić zestaw do przerobienia na 70ccm. I wtedy będzie zapier#alała jak glupia :biggrin: w Zestawie masz: -cylinder-głowica-tłok-pierścienie-sworzeń i segery-komplet uszczelek Oto link:http://moto.allegro.pl/item412472052_cylin...ha_tzr_am6.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi