matiipl Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tak jak w temacie jestem rozdarty pomiędzy dwoma motrami i nie wiem co wybrać 3 lata jeździłem już na skuterze (mam teraz 16) i muszę mieć coś teraz z biegami który z tych motorków jest lepszy?? jeżdżę głownie po ulicach czasem wypad do lasu ale to taki lekki terenbardzo ważna jest dla mnie mocmoże są tu posiadacze tych motorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 HM jest najmocniejszą 50 (a przynajmniej za taką jest uważana) wiec jeżeli liczy się dla ciebie tylko MOC (a nie chcesz używać naklejek mocy :crossy: ) to bierz HMa .... poza tym to Honda :D no problem z częściami :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
02Grzesiu02 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja bym Brał Hma.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiipl Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) dzięki za odpowiedzi jeszcze mnie zastanawia czy taki hm nada sie na jazdę po ulicach i jeszcze 1 pytanko jak bym kupił HM'a 2001r (tylko na taki mam kasę) to czy wytrzymał by mi jeszcze ze 2 sezony czy już by sie sypał? Edytowane 16 Czerwca 2008 przez matiipl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 nie mozna powiedziec ogolnie, zalezy jak byl jezdzony czy dostawal ostro czy ktos szanowal, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayeran Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dokladnie - wszystko zalezy od bylych wlascicieli. Raz widzialem jak koles zakupił HM'a i odrazu na tor..... po dwóch dniach katowania padła skrzynia PS u mnie jest najbardzije wymagaracy tor, a ta maszyna dawała tam rade ( i tak długo;p) polecam Honde ;D w terenie zawsze coś kiedyś pada, a do tamtego ni jak nie znajdziesz części.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiipl Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 no a z tych moto co najbardziej polecacie? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M765752 http://autoswiat.allegro.pl/show_item.php?item=377538347 http://allegro.pl/item372155616_malaguti_x..._rs_senda_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) 2 supermoto i enduro. Co wybierasz supermoto czy enduro wkońcu? :crossy: Ja bym wziął Hm'a ale enduro nie SM. Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 HM i Malaguti mają identyczne silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiipl Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 noo tak identyczne ale różniące sie chyba ilością koni co nie?? a ja wybieram supermoto;-) ale takim edurasem tez po ulicach dla bym rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 bierz HM'a. Silnik ten sam,tylko HM ma inny kosz sprzęgłowy,seryjnie gaźnik 19mm i wydech przelotowy. A ten malaguti to to samo co DT 50 SM,także każdą część dostaniesz bez najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 cos mi sie wydaje ze nie kazdy seryjnie mial taki gaznik , moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 miał miał a w najgorszym przypadku był to 17,5.......pozatym HM ma chyba jakiś cylek sportowy z tegoco się orientuje. Mysle że jednak HM w te wersji crosswej może być sporo droższy w utrzymaniu niż seryjne am6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hm przy takich parametrach napewno bedzie łykał duuuuuuuuuzo palifka :icon_exclaim: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 bierz HM najlepiej ode mnie > potargujemy sie Z Częściami problemu nie ma, ( jeśli chodzi o ślinik > który się wogule nie sypie !!!! jeżdżę rok i nic ale to nic nie jebnęło, końcu minarelli :) ) gorzej jest jeśli chodzi o napęd klocki czy filtr powietrza ale dla chcącego nic trudnego na pewno nic nie będziesz musiał sprowadzać czy coś wszystko jest dostępne na miejscu w Polsce tylko trzeba poszukać. Plastiki od Hondy cr wiec również zdanego problemu ;) Motorek pali z 4 litry wiec i tak nie kosmicznie jak można by sie spodziewać. Gaźnik ma 18 min a wydech przelotowy co jest największym + bo dźwięk ma piękny :icon_mrgreen:Jeśli masz zamiar śmigać po ulicach to odradzam hm chociażby z uwagi na to ze w standardzie nie ma kierunków i szkoda kostek no i głośny :icon_razz: :banghead: :bigrazz: Pozdro http://www.allegro.pl/item395984922_honda_...a_mx_cr%5D.html > jak mówiłem cena do NEGOCJACJI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi