gralu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 jako ze to moj pierwszy post witam wszystkich bardzo serdecznie.od wczoraj razem z zona jestesmy posiadaczami 2 funbikeow z serii Cagiva Canyon 500.w jednym z nich mam problem ze sprzeglem, a mianowicie po nacisnieciu manetki sprzegla skrzynia kompletnie sie nie wysprzegla... manetka chodzi, naciag linki jest ok, linka obraca wybierak i nic sie nie dzieje... wiem ze motocykl jest deficytowy, ale moze przed rozbiorka ktos mi powie czego to moze byc przyczyna dla ulatwienia schemat sprzegla z gory dzieki za wszelkie wskazowki pozdrawiamrafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typeR Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Może tarcze sprzęgła się skleiły? Zakładam, że przed zakupem moto trochę postało. Spróbuj wbić jedynkę i pobujać trochę motorem. Próbowałeś w ogóle rozgrzać silnik? Problem nie ustępuje? Cytuj http://lolcats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Może tarcze sprzęgła się skleiły? Zakładam, że przed zakupem moto trochę postało. Spróbuj wbić jedynkę i pobujać trochę motorem. Próbowałeś w ogóle rozgrzać silnik? Problem nie ustępuje? tak, motor stal przynajmniej przez 2 sezony...po razgrzaniu silnika nic nie ustepuje... przed demontazem sprobuje zastosowac Twoj sposob...dziekijak ktos ma jakies inne pomysly to prosze pisac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Trzeba zdjac pokrywe sprzegla i sprawdzic co sie dzieje - to wszystko. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi