rexar Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Po przesiadce z Tschula na Alpinestars SP-2[...]Co Ty porównujesz... Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co Ty porównujesz...No tak mój błąd, zależy na ile budżet komu pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3NNY Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Po prrzesiadce z wigry3 na wyczynowe mtb odczułem ogromną różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilet91 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 No wiesz ale rekawice Alpinestars SP-2 wachaja sie od 300+ a Tschul'sy kwestia +-130zl..To wszystko jest kwestia budzetu jakim dysponujemy, choć na bezpieczenstwie i komforcie nie powinno sie oszczedzac jak ma sie mozliwosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 odkopjak z rozmiarówką, mam nietypowe dłonie - szczupłe + długie palcew obwodzie dłoni mam 21 cm czyli pomiędzy M a L, jeśli M mają się rozbić to będzie fajnie bo chyba nie ma nic gorszego niż za duże rękawiceniestety nie mam możliwości przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 szpanerskie beda tez z obcietymi palcami ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 michal.051 - mam obwód dłoni 20,5-21cm, model rękawic- 210, rozmiar M pasuje idealnie. ALE zależy jak rozumieć długie palce, bo obwód u mnie jest idealny, ale na długość na styk, dłuższa dłoń albo palce i były by za krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 to biorę M, jak będę za krótkie to zrobie tak jak ksylo radzi :Ddzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 fajna sprawa jak za całe 117 zł polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondraxk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Nieco archeologii: Kupiłem na allegro ciule 212, właśnie przyszły i mam dylemat: "Twarde" jest tylko w miejscu oznaczonym kolorem zielonym. Kolor czerwony, to nieco grubsza ceratka o wyglądzie karbonu, która zetrze się po kilku centymetrach jazdy po asfalcie, o ile nie szybciej. Pomarańczowy kolor to nie twardy plastik tylko miękka guma. I tu pytanie do użytkowników tegoż odzienia: Tak jest w oryginale i zastosowane materiały wynikają w linii prostej z ceny produktu, czy może faktycznie wszędzie gdzie zaznaczyłem ma być twardo, a ja zostałem obdarzony jakąś podróbą?. Pozdrawiam PS. Na metce jedyne co widnieje to rozmiar rękawic. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez kondraxk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams_BMW Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Siema, w związku z tym, że alpiny GP Pro mi się zaczęły pruć po 3 latach (tak - ori, tak - z oficjalnej sieci dealerskiej, tak - drogo) doszedłem do wniosku, że chyba wolę kupić sobie co sezon-2 ładne nówki i je wymieniać - tym bardziej że robie kolo 4-5kkm w sezonie i pojawił się pomysł zakupu rękawic j.w. - ktoś ma jakieś doświadczenia? Dużo dobrego słyszałem o tej firmie i stosunku jakości do ceny, wizualnie są ok. Ktoś ma bliższe doświadczenia? Testował przy szlifie etc? Czy macie ewentualnie inną alternatywę, która nie zabije finansowo? Raczej nasza polska Shima nie zbiera pochlebnych opinii (a szkoda, bo te VRS czy jak im tam wyglądają spoko, choć ceny przestały być takie super jak kiedyś), customer care też już ponoć nie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi