szwarc Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam.Chętnie kupię oczywiście w dobrej cenie owiewkę dużą do Hondy Cb750 Seven Fifty - może być używana lub nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandziorka400 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 witam, mam szybke uniwersalna, lekko sciemniana do nakeda, jezdzila na hondzie cb 450 s, powinna pasowac, jesli jestes zainteresowany-pisz: [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor83 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Czesc Mam do sprzedania wszystkie owiewki z CBX'a 750 (taka sama rama jak w seven fifty taki sam silnik). CBX w tych owiewkach wygląda tak : http://rc17.neostrada.pl/ (chodzi dokladnie o te owiewki ze zdjec) Owiewki w tym momencie są pozbawione lakieru i trzeba je pomalowac. Ale zeby nie bylo, ubytki poszpachlowane i naprawde ladnie wszystko przygotowane do malowania. Oczywiscie stelarz do tego jest. Minus jest taki, ze raczej trzeba by było troszke porzeźbić bo nie jestem pewien czy stelarz tak latwo podejdzie i podpasuja Twoje zegary z SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nie dzięki - myślałem bardziej o owiewce typu GIVI lub PUIG ale musi być wysoka - ponad 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Sie maSkontaktuj się z gościem z tej stronki: http://www.moto.akcent.pl/index.htm Koleś jest w porządku i na pewno coś znajdziesz. No i masz blisko. P.s. Nie było mnie na forum 3 miechy, co się stało z kawą? Choć wybór cb 750 dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi