Skocz do zawartości

Wypadek w okolicach Barlinka

viperPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To tylko moje prywatne zdanie, że o umarłym źle nie piszę.

Wczesniej napisałeś troszkę inaczej. Nie że Ty tak uważasz, ale że tak wypada. To tak na marginesie.

Według mnie - głupotę nalezy piętnować nawet po śmierci tego, kóry zgłupiał.

Szkoda gościa, ale jest to przykładem czym kończy się taka właśnie jazda, zwłaszcza jeśli ktoś nie ma oleju w głowie, co trzeba tępić, a także wsiada na duże moto bez doświadczenia :banghead:. Za mało pokary mamy w młodych motocyklistach, którzy myślą, że szybka jazda to lepszy lans, w czym się mylą :) .

A ty debilu masz mi za złe, że nie chcę o Nim pisać złych rzeczy...

To tylko moje prywatne zdanie, że o umarłym źle nie piszę. A Wy jak chcecie to piszcie... i mieszajcie go z błotem jak macie ochotę.

Ja nie krytykuje Waszych wypowiedzi... piszę tylko o sobie... . Masz swoje to je miej.

Ja ciebie nie krytykuje wiec odbij ode mnie... Powiedziałbym Ci gdzie mam takich ludzi jak ty, którzy na dzień dobry oceniają innych... A już moim zdaniem jest przegięciem z twojej strony krytyka mojej chęci pomodlenia się za człowieka... Ty zapewne posłałbyś go do piekła... Wypowiadaj się dalej mistrzu

Skoro adresujesz to do mnie

psychoterapeuta- zachowaj swoje inwektywy dla swoich pacjentow tudziez rodziny bo ja ich w stosunku do ciebie nie uzylem w zadnej czesci mojej wypowiedzi. Masz problem z panowaniem nad emocjami to sie lecz.

Pokaz mi jedno miejsce gdzie cie krytykuje albo gdzie cie oceniam??? Ja ci pokaze ze caly twoj post to jedna wielka ocena i krytyka poczynajac od inwektywy godnej gowniarza z onetu. Krytykuje glupote i brak wyobrazni-bo to niszczy zycie swoje i innych. Czy ktos z twoich znajomych ucierpial kiedys w wypadku spowodowanym przez idiote na drodze? Wiesz co to za uczucie? G...o wiesz. Sam zes zalozyl pare dni temu temat w ktorym opisales swoj rajd po drodze publicznej wiec nic dziwnego ze sie teraz zapluwasz.

A zal mi dupe sciska jak czytam kretynizmy od czlowieka ktory przynajmniej z nicka wydawal sie rozsadny...

Gość psychoterapeuta

Ok Earl 77. przepraszam za inwektywy. Może i mnie poniosło. Jednak zostaje przy swoim zdaniu.

I jeszcze jedno Earl 77. Jesli chodzi o twoje pytanie czy ktos z moich bliskich ucierpial kiedys na drodze z powodu glupoty innych i że mało wiem na ten temat, to mogę ci powiedzieć, że mój ojciec zginął we wrocławiu w wypadku motocyklowym, z powodu debilstwa kierowcy ciężarówki. Więc wiem coś o tym.

Dajcie spokój panowie. Wystarczy że ogół spółeczeństwa wiesza na nas psy. Nie skaczmy sobie nawzajem do gardeł. Starajmy się być bardziej wyrozumiali . Na trasie 97% mijanych motonitów pozdrawia się machnięciem łapki i niech tak zostanie.Nie chcę dożyć chwili kiedy w momencie mijanki będziemy rzucać w siebie puszkami , lub butelkami po piwie.

Co do tego wypadku , to należy wyciągnąc wnioski co zawiodło , a nie dołować nieboszczyka.To mu nie zaszkodzi , ani nie pomoże.

Powiem Wam że ja staram się uczyć na błędach swoich i nie tylko swoich.

Analizuję , zastanawiam się , ćwiczę .W tym konkretnym wypadku mocno intrygujący jest fakt iż motocyklista uderzył głową w kant przyczepy, a motocykl przemknał nietknięty.

Pozdrawiam i życzę rozwagi , tak w wypowiedziach , jak i na drodze.

Porter.

Gość psychoterapeuta

Ech... masz racje Porter... Mnie niestety czasem ponosi. Zarówno na moto jak i w wypowiedziach. Z mojej strony jeszcze raz sorry... Niestety sytuacje, w których zmarły tragicznie motocyklista jest "objeżdżany", nawet jeśli słusznie, działają na mnie jak płachta na byka i jak widać na załączonym obrazku, moje reakcje nie zawsze są adekwatne...