Ynciol Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) WitamŻal się rozstawać, ale przyszedł czas aby przekazać ja dalej:CB 500Dzwonić, pisać, pytać chętnie odpowiem! PozdrawiamYnciol Edytowane 13 Czerwca 2008 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ynciol, po pierwsze primo to link nie działa :D się czepiam.Po drugie primo, ten duży cebek to z Gliwic może wzięty? Tak podpytuję, bo szukam CB 750 dla kumpla i w Gliwicach właśnie jeden stał. Taki sam. A z małymi cebekami to jakaś plaga ostatnio... 3 w garażu mialem w ciągu 3 tygodni :biggrin: ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ucio dzięki za trafne uwagi! Jak ja szukałem Cebulki to się kurna musiałem 400 km karnąć po nią, a terz piszesz że obficie na rynku z nimi.A moja SF dopiero zaczyna swoją historię w Polsce, więc to napewno nie ta z giliwic :D A co ja to miałem.... Sprzedaję CB 500 :biggrin:, wsiadać i jeździć!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Moja Cebulka znalazła już nowego właściciela...senyment był, ale wydaje mi się że poszła w dobre ręce i teraz powozi troche inne dupsko ;)Niech służy kolesiowi jak i mi służyła. Ogłoszenie nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ile sobie ceniłeś.Mam ten sam rocznik tylko czarną i nie długo będę sprzedawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi