Arni Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A zaglądałes pod ramę? tak, w miejsca które Ci zaznaczył kolega wyżej tyle ze pod rame. Wyjscie regulacji moze być schowane i nie zawsze musi być widoczne z zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 http://img91.imageshack.us/my.php?image=img0710jq5in3.jpg powinno być w miejscu zaznaczonym strzałką, jeśli nie to unieś bak i poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No nic pozostaje mi jechac do serwisu, ale mimo wszystko dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 sprawdzałem w CBR f4i sport i regulacja jest dokładnie w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Niewiem, ja mam wersje usa, i to nie jest sport ale przeciez silniki sa dokladnie takie same;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dla kogos kto mi pomoze dycha na konto, niewiem jak tego szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 prześlij mi na priva zdjęcia moto bez owiewki tylko w lepszej jakości i drugie zrobione wzdłuż moto robione z tyłu. wydaje mi się że jest tam ta śruba ale głowy nie dam zrób zbliżenie miejsca przy tylnej części pokrywy silnika na tym zdjęciu co umieściłeś wydaje mi się że śruba regulacji jest umieszczona w poprzek osi moto a nie jak w sporcie wzdłuż. ps. tutaj udziela się pomocy bezpłatnie jeśli chcesz zapłacić to weź do serca poprzednie porady i jedź do mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Sprawdzilem instrukcje obslugi i service manual, to tam powinno byc, tzn kolo dekle alternatora.Co sie okazuje, nie ma, sciaglem bak, nadal nic, niewiem juz co mam robic, podkrecilem linke gazu, maksymalnie jak sie da, nadal za niskie obroty i gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Od przepustnic odchodzi linka z pokretlem na koncu.To jest twoja regulacja wolnych obrotow.Jak masz sciagniety zbiornik to bedziesz w stanie to wydedukowac. Wskaznik paliwa nie dziala ? Jak masz sciagniety zbiornik sprawdz stan przewodow i czy wszystko jest dokladnie podpiete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 mozesz wskazac to miejsce:http://img391.imageshack.us/img391/3161/img0796mu8.jpg http://img381.imageshack.us/img381/6431/img0798yv9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Poprzeczna belka zaslania dolna czesc przepustnic na twoich zdjeciach. http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...17188,nastepnie powieksz THROTTLE BODY,czesc ktora ciebie interesuje to jest numer 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Bak sciagniety, tej linki tam nie ma, musze to bezposrdeniu przy przepustnicy zrobic.Jak do tego dosjc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiś Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 mam taka samoa honde z tego samego roku tez z usa i u mnie jest to poktetlo do regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Rzeczywiście nie ma u ciebie regulacji tam gdzie powinna być. Ogólnie to wygląda to jak pokrętło do zamykania żaluzji. Na fotce jest regulacja z mojej Hondy więc musisz poszukać czegoś podobnego u siebie: http://img67.imageshack.us/my.php?image=obraz002gu6.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dzieki za zaangozowanie.Tak wiem, ze to powinno byc takie pokretlo ale cuz nie ma tego. Moze ktos je urwal, nie sadze aby nigdy go nie bylo. Jutro mam nadzieje uda mi sie umowic z mechanikiem aby to naprawil. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi