krzychuu_ktm Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) ODBUDUJMY KOLEBKĘ POLSKIEJ MOTORYZACJI. Stowarzyszenie " Lech 1929 Opalenica - Klub Motocyklowy "zaprasza na 2. Spotkania Motocyklowe z cyklu " Śladami jazdy testowej pierwszego polskiego motocykla ". * start - 26 lipca 2008 ( sobota ) / Sielinko koło Opalenicy* otwarcie terenu Spotkań o godzinie 11.00* uroczyste otwarcie o godzinie 14.30 Impreza będzie wyjątkowa. Podobnie jak w zeszłym roku zawita do Opalenicy kilkuset miłośników jednośladów.Czekają na Was nietuzinkowe atrakcje, niezapomniana zabawa :...- doskonałe zaplecze techniczno - gastronomiczne terenu Spotkań,- bezpłatne pole namiotowe ( nawet prysznic u nas weźmiesz :biggrin:- dwudaniowa strawa w cenie biletu,- porządny metalowy znaczek w cenie biletu,- w grupie kilkuset motocykli przejedziemy w paradzie " Śladami jazdy testowej ",- nad waszym dobrym samopoczuciem popracują specjaliści przeprowadzający konkurencje okraszone wspaniałymi nagrodami i dyplomami,- w loterii fantowej trzech szczęśliwców wygra 3 nowe motocykle,- zabawa przepleciona konsumpcją w asyście prawdziwego zlotowego ogniska, przy dźwiękach muzyki na żywo,etc. Z pewnością będzie się działo. Z okazji Spotkań wypuszczono limitowaną serię koszulek z motywem Pierwszego Polskiego Motocykla.Tylko koszulka z Opalenicy, miasta gdzie wszystko się zaczęło, ma sens.Szczególnie gdy jej zakup pomoże w odbudowie Lecha.Koszulki w cenie 20 złotych. Wyżej wymienione atrakcje, jak na każdej tego typu imprezie wiążą się z kosztami :)Kierowca pojazdu - 30 zł, pasażer - 20 zł.Każdy kto przywiezie oryginalną część pierwszego motocykla Lech, wjeżdża za darmo i opycha się jedzeniem do oporu do poniedziałku. Stań się częścią historii polskiej motoryzacji. Zostaw po sobie ślad. Nie może Ciebie zabraknąć !!!Odwiedź też stronę internetową www.motocykl-lech.pl PS. Bawimy się do niedzieli, całą noc na pełnych obrotach. Oficjalne zamknięcie 27 lipca w samo południe. Dojazd: Lokalizacja GPS obiektu:N 52 17’ 28.4’’E 16 23’ 18.0’’ MAPA DOJAZDUPozdrawiamKrzysztof HojanLech 1929 Opalenica Co do szczegółów nagrodowych nie mogę zdradzać tajemnic, tak jak jest napisane, tak będzie, nagrody czekają na szczęśliwców :)Bardzo będę wdzięczny za dodatkową promocję zlotu;) PS. Musimy się zgadać na tej imprezie żeby się rozpoznawać na innych tego typu imprezach - motocyklowych znajomych nigdy za wiele.Pozdr Wszystkich zapraszam na naszą stronę internetową www.motocykl-lech.pl do wzięcia udziału w ankiecie oraz zapisania się na liście zlotowych gości - lista pomoże nam ustalić zapotrzebowanie na znaczki, koszulki, wyżywienie i nagrody. ZAPISY Witam, poniżej przedstawiam projekt koszulki zlotowej 2008. Pozdrawiam >> KOSZULKA ZLOTOWA << Pozdrawiam, do zobaczenia Edytowane 12 Czerwca 2008 przez krzychuu_ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyK1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Byłem , zobaczyłem troche zdjęć zrobiłem :biggrin: http://czarnyy.fotosik.pl/albumy/477012.htmlZdjęć jeszcze troche jest , więc później wrzuce cos jeszcze do albumuPozdrawiam i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) Witam, było ok. To już mój 2 raz w Opalenicy, szacun dla organizatorów. Pozdrawiam i do zobaczyska na trasie. Serdecznie dziękujemy wszystkim przybyłym na nasz zlot do Opalenicy i udaną zabawę we wspólnym towarzystwie. Mamy nadzieję, że równie licznie pojawicie się w przyszłym roku, a my postaramy się by wszystko było jeszcze lepiej przygotowane i zorganizowane dla Was. Jeszcze raz dziękujemy 1929 Opalenica Klub Motocyklowy ,,Lech” Galerie i więcej informacji znajdziecie już niedługo na naszej stronie: http://www.motocykl-lech.pl/forum/viewthre...7&thread_id=100 http://www.motocykl-lech.pl/news.php Edytowane 28 Lipca 2008 przez Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 WitamI ja tam byłem i miłe chwile spędziłem :buttrock: Moje zdjęcia z parady i terenu zlotu:Foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Porobiłem trochę zdjęć, więc może trafiłaś pod mój obiektyw. Na naszej stronie zamieściłem fotki - popatrz, skomentuj... Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutka37 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hejo. pozdrawiam i podrzucam link do kilku fotek ze zlotu. http://danutka37.fotosik.pl/albumy/495303.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi