Skocz do zawartości

Aprilia Rs - 2 problemy

dafi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 2 problemy z moją Aprilia Rs 125 mianowicie problem:

1. Włączam 1 ruszam na małym gazie i jak juz jedzie daje duzo gazu i zamiast moto przyspieszyć od razu to on zaczyna gasnąć , jak zmniejsze szybko gaz to nie zgaśnie, a zeby sie rozpędzić to muszę dawać po woli gazu. na innych biegach tez tak jest ze jak na którymś od razu daje pełen gas to moto zaczyna gasnąć co moze być nie tak?? myślałem ze świeca ale jednak nie bo kupiłem nową i jest to samo.

2. jak jade to nieraz słysze takie zgrzechotanie jest to taki odgłos jak bym włanczał jedynkę bardzo powoli i by zęby skakały po sobie. Ale biegi to chyba nie są bo jak słysze ten hałas i przelanczam na niższy lub wyższy bieg to hałas nie ustaje co to moze byc??

• 3 tygodnie później...

Nie wiem .. Po pierwsze nie patrze na date .. A pol miesiaca to nie tak dlugo ;/, Nie masz sie do kogo przyczepisc czy co ? .. Jestes moderatorem ? Adminem ?

Niee ? To z jakiej racji zwracasz mi uwage ?

Ja sie proponuje kolego nie fochać tutaj, ewentualnie szukać pomocy na forum rometów...

A no czy ja sie focham kolego ? Poprostu koles naskakuje na mnie to sie bronie ja nie wiem ;/ Ty Nastepny ? 2 dzien jestem na tym forum .. Troche wyrozumialosci. A te sformulowania typu :ewentualnie szukać pomocy na forum rometów...: Zachowaj dla siebie prosze bo irytuja mnie strasznie ;/

Edytowane przez Mateusz149