Janek Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Może być - 2:1:) no to jest nas trzech już :wink: 3:1 ... a moze 4:1 jak mój ojciec jeszcze będzie chciał jechać. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 no to jest nas trzech już :crossy: 3:1 ... a moze 4:1 jak mój ojciec jeszcze będzie chciał jechać. MOC-y przybywaj:)Kurna - już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Po pierwsze primo: Janek zdjęcia sciągnięte......znowu sie posmiałem :clap: Po drugie primo: Zulus, czas leci....a ja na drugi urlop jade......tez tam gdzie wtedy :biggrin: :cool: :biggrin: , tak powaznie to daj namiary na siebie na pw, moze sie spikniemy na urlopie???? kom i gdzie stacjonujesz. ja jade w ciemno wiec nic nie wiemPo trzecie primo: Planem zajme sie po powrocie, ale jakby ktorys z Was sie nudził, to moze cos zaplanować wstepnie......a i tak znajac zycie pojedziemy inaczej :bigrazz: Mi odpada napewno 13-17.08 reszta moze byc. Ale jak dla mnie im wczesniej tym lepiej, bedzie na co przekladac w razie parszywej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jestem za, w sierpniu mam urlop wiec mi jak najbardziej pasuje... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Moze odswiezymy temat :icon_question: Przegrzebalem troche necik i zrobilem mini liste miejc, ktore mozna zobaczyc przy okazji zwiedzania Wieliczki. Wszystkie w miare blisko Krakowa: - ruiny Zamku Kazimierzowskiego w Ojcowie- Zamek w Korzkwi- Zamek Królewski Pieskowa Skała- Grota Łokietka i inne jaskinie Co o tym myslicie? Moze macie jakies ciekawe propozycje? :biggrin: Moze jest cos godnego uwagi po drodze z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jestem za, plan mi sie podoba pozostaje ustalenie terminu wypadu a z tym jak wiadomo najgorzej :biggrin: Mi pasuje nastepny weekend, badz kolejny po nim... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mi pasuje nastepny weekend, badz kolejny po nim... :icon_mrgreen:mnie tez, tylko zeby ladna pogoda byla :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Pogoda ma byc sliczna w ten weekend, wiec ja jestem na tak, tyle ze jakby co to widze ze nas tylko dwojka jest... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Pogoda ma byc sliczna w ten weekend, wiec ja jestem na tak, tyle ze jakby co to widze ze nas tylko dwojka jest... :) Śmiesz mi tu żartować?:biggrin: To że niby biedne 30KM to już gorszy tak?:biggrin:Ale rzeczywiście - mało nas cosik, no chyba, że się uzbiera. Spróbuję jeszcze kogoś namówić.Jednak ja nie gwarantuje, że pojadę bo tym razem z plecaczkiem i drażetka nie da rady z taką przelotową jak ostatnio w 2 osoby:(:biggrin::( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ze co, ze jak, ze ktos tu ma czelnosc zartowac tak :) :icon_razz: Podlosc ludzka nie zna granic :biggrin: Co do plecaka to zabieraj, jak najbardziej :biggrin: Predkosc dostosujemy do najwolniejszych maszyn, najwyzej nie bede zapinal 3 ;) Damy rade to ma byc przyjemnosc a nie pogon za wiatrem :biggrin: Zbierajmy ekipa i jazda w sobote... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 to ja z Patrycją się na to piszemy,tylko musze ten termin sprawdzic jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No to zageszczac ruchy i meldowac o gotowosci wyjazdu w sobote rano... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No to zageszczac ruchy i meldowac o gotowosci wyjazdu w sobote rano... :biggrin: Bez Kuby to chyba trzeba będzie jakąś papierową mapę zabrać i traskę wytyczyć?Oby nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 IT sie zajmie wyznaczeniem trasy, zwolal ludzi i zaproponowal zwiedzanie, to niech teraz prowadzi... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Niestety nie posiadam GPSa, zwykla mape musialbym nabyc droga kupna. Ale nie wierze zeby MOC ze swoja charyzma i doswiadczeniem motocyklowym nie chcial podjac sie roli lidera grupy i poprowadzic ja bezpiecznie tam i z powrotem :D Ja to jestem poczatkujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi