MOC Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Kuba fotki super :biggrin: ale podpisy to juz istny majstersztik :) Czekam juz na kolejny wypad a tych co nie bylo bo im sie zachcialo telefony w sobote rano odbierac niech sobie pluja w brode... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 http://picasaweb.google.com/j.brodalka/GWiTokrzyskieJak nie będzie hulać to dawać znaćmiłego oglądaniaK Dzięki za fotki. Ale ten czas leeeci - jak po urlopie?:banghead:))To mam co robić w robocie:)pozdro Nie mam meili do wszystkich ale mniemam, że brygada tu zerka więc może mini ripley jutro?Np tu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=99329&st=40Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jak dla mnie to nie ta pora... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Super foty i opisy hehe :) Dzieki dla wszystkich fotografow ;) Co do rybki to o 17 jeszcze siedze w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Sorki wielkie, ale ja odpadam z przejazdzek, mam gorący okres przedwyjazdowo-urlopowy.Bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Fotki wrzucilem na http://www.megaupload.com/pl/?d=5QI22DYO Zdjecia zajmuja 200MB :icon_eek: ,jest ich ok.100 i sa w oryginalnym rozmiarze jak by ktos chcial wywolac.Co do wypadu to za wczesnie jak dla mnie niestety .... P.S.W razie problemow za sciagnieciem: Instrukcja: klikamy na link,wprowadzamy KOD podany w prawym górnym rogu i klikamy Download, odczekujemy az bedzie mozna sciagnac "Za darmo" i potem klikamy Free Download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Żałuje że mnie nie było, 29-ego wracałem z okolic Rzeszowa przez Sandomierz do Wawy.......puszką, piękne okolice, następnym razem :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Fotki wrzucilem na http://www.megaupload.com/pl/?d=5QI22DYO Zdjecia zajmuja 200MB :D ,jest ich ok.100 i sa w oryginalnym rozmiarze jak by ktos chcial wywolac. Fajne foty Janek :clap: Nawet jedno mojego autorstwa :D Oranzada rzadzi :flesje: Pozdro,IT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Żałuje że mnie nie było, 29-ego wracałem z okolic Rzeszowa przez Sandomierz do Wawy.......puszką, piękne okolice, następnym razem :icon_mrgreen: Po powrocie z urlopu zaplanuję właśnie Sandomierz i okolice na jakiś sierpniowy weekend. Padła propozycja zeby odwiedzić kop soli w Wieliczce. Moze uda się to jakoś połączyć. Np. Wieliczka>>>Baranów Sandomierski>>>Sandomierz. No a w drodze powrotnej koniecznie Kazimierz :icon_razz: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Po powrocie z urlopu zaplanuję właśnie Sandomierz i okolice na jakiś sierpniowy weekend. Padła propozycja zeby odwiedzić kop soli w Wieliczce. Moze uda się to jakoś połączyć. Np. Wieliczka>>>Baranów Sandomierski>>>Sandomierz. No a w drodze powrotnej koniecznie Kazimierz :) :P :icon_mrgreen: To super. Ja się piszę w ciemno:) No i w drodze powrotnej koniecznie ciacho - jaaakoś się obejdę bez czereśni;)A jako pierwszy chętny zaryzykuję uwzględnienie wyłączenia wekendu 8-10.08.Jadę na ślub - do Kielc - zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 uwzględnienie wyłączenia wekendu 8-10.08.to moze 2-3.08? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to moze 2-3.08? :)NIEEEEE!!!!!!!!!!!! Koniecznie po 20-ym Sierpnia :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to moze 2-3.08? :icon_eek: Może być - 2:1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to mi pasuja wszystkie terminy za wyjatkiem: 15-17.08 (dluugi weekend) oraz ostatni weekend sierpnia czyli 30-31.08 :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to mi pasuja wszystkie terminy za wyjatkiem: 15-17.08 (dluugi weekend) oraz ostatni weekend sierpnia czyli 30-31.08 ;)dobrze gadasz Janek :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi