CrossRider Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Co to jest ten motor. Co sadzicie na temat tej marki. Osobiscie zastanawiam sie nad zakupem WR426 , jednak tak sobie mysle ze moze lepiej kupic cos nowszego albo prawie nowego za te same pieniadze. Prosze o opinie na temat tego motorku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Husaberga ja bym mógł porównać do takich marek jak KTM (chyba Husaberg jest nawet jedną z gałęzi imperium KTM'a), czy Husqvarna...Dobry motocykl wyczynowy wg opini wielu ludzi (choć jest wiele przeciwników uznających że tylko japonia, a nie europejskie shity :? )...Jest to w polsce chyba rzadkość i nie mam pojęcia jak z serwisem - znaczy wiem że jest przedstawiciel Husaberga w Krakowie. Sam nie miałem niestety styczności z tym motocyklem...To tyle... POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Stycznia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Moto piękne (szczegónie z profilu - ten przeswit między kanapą a silnikiem wygląda wprost zabójczo), dość ekskluzywne, z naprawdę swietnym osprzętem (Magura, Ohlins, Brembo itd), niestety bardzo trudne do utrzymania w Polsce ze względu na dość ograniczony dostęp do serwisu i części. Dodam, że przyjaciel z Sokoła - Dominik Grabiński, sprzedał kilkumiesięcznego Husaberga (600 ccm) za 20.000 zł, czyli jakieś 15.000 zł mniej niż w momencie zakupu. Powód - małe zainteresowanie kupujących. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 6 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Oj, oj to faktycznie jeszcze wydaje sie za wczesnie zeby sobie kupic ten motor. Dzieki za info , wiem na czy stoje, ale z ciekawosci zadzwonie do goscia co sprzedaje te motocykle prawie nowe i sie dowiem co o na to. Do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi