turtel Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jak czytam wasze posty, to się zastanawiam jak wyśta się do tej pory umawiali żeśta się spotkali?Zazwyczaj miejsce docelowe było znane i jak ktoś się nie wyrobił mógł dogonić, albo dojechać później. Często była też dodatkowa zbiórka na BP na Modlińskiej i tam łatwiej się niektórym wyrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 :crossy: Ale mi nie o to.... Generalnie brakuje takiego postu:Zbiórka jak zawsze na Torwarze 17:30Czekamy do 18:00 i jedziemy do ..............Reszta dojeżdża, ew. mamy mały postój na BP tu i tu. Koniec kropka.No nie ma tu żadnego podejmującego decyzję? Pozdro.Cielak P.S.Zaraz po łbie dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Rozmawiałem z Jesusem i postara się urwać z roboty o 16-tej wiec uda mu sie przybyć pod Torwar o zwykłej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 :bigrazz: Ale mi nie o to.... Generalnie brakuje takiego postu:Zbiórka jak zawsze na Torwarze 17:30Czekamy do 18:00 i jedziemy do ..............Reszta dojeżdża, ew. mamy mały postój na BP tu i tu. Koniec kropka.No nie ma tu żadnego podejmującego decyzję?Pozdro.Cielak P.S.Zaraz po łbie dostanę... jakos te 40 maszyn sie czasami uzbierało bez wielkich seregieli i maga umawiania. Liczy sie spontan :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 widze chlopaki, ze brakuje tam mnie!!! w takim razie zbiorka o 17.30 (jak zwykle), czekamy do 17.50, potem jedziemy do knajpy, ktora zaproponowal uLu, Sękocin Stary kolo Nadarzyna. Fakt ze troche trzeba bedzie sie poprzeciskac na Krakowskiej, ale teraz wszedzie korki. Potem droga juz prosta (co przy tej ciemnicy nie jest bez zbaczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) EDIT [ciach] Marina mnie uprzedziła :)w Jankach jest stacja benzynowa Statoila patrz_linktam możemy o 18:30 możemy czekać na resztę. Edytowane 29 Października 2008 przez HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Proponuję inny dojazd do Sękocina niż Aleją Krakowską.Do Konstancina a później tyłami. http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=Drog...6,0.615234&z=11 Nie wiem gdzie ta knajpa, ale skrzyżowanie w Sękocinie Starym z trasą krakowską mogłoby być punktem odniesienia. Pozdro Edytowane 29 Października 2008 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 dla mnie bez znaczenia którędy :)Ważne żeby był drugi punkt zbiórki gdzie będę starać się zdążyć (jak i pewnie kilku innych co pracują do 17 z minutami) :biggrin:chociaż jak już jest wstępnie miejsce docelowe to zawsze można tam dogonić ekipę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 EDIT [ciach] Marina mnie uprzedziła :)w Jankach jest stacja benzynowa Statoila patrz_linktam możemy o 18:30 możemy czekać na resztę. Jestem za. Tu to chiba dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jak czytam wasze posty, to się zastanawiam jak wyśta się do tej pory umawiali żeśta się spotkali?Widzisz? Tak właśnie to wygląda, wszystko wiadomo :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W takim razie złapie Was gdzieś po drodze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 To sobie pojeździiiiłem :buttrock: Dobrze że do Janek nie pojechałem, bo nikomu nie przyszło do głowy wysłać opsranego esemesa, że zmieniacie miejsce drugiej zbiórki i docelowe :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 To sobie pojeździiiiłem :icon_evil: Dobrze że do Janek nie pojechałem, bo nikomu nie przyszło do głowy wysłać opsranego esemesa, że zmieniacie miejsce drugiej zbiórki i docelowe :D Zulus - myslelismy ze bedziesz na Torwarze ja stalem jeszcze 15 minut po tym jak pojechala grupa zeby Ci przekazac ze do 200 po koszulki masz jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No i mi się nie udało niestety :D do 20 musiałem w robocie siedzieć, a na dokładkę zaliczyłem paciaka przy ruszaniu spod roboty. Całe szczęście nic się nie stało poza stłuczonym kierunkiem :icon_evil: pzdr i mam nadzieję do zobaczenia za tydzień ;)Bańka ps no i temat się przykleił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No i mi się nie udało niestety ;) do 20 musiałem w robocie siedzieć, a na dokładkę zaliczyłem paciaka przy ruszaniu spod roboty. Całe szczęście nic się nie stało poza stłuczonym kierunkiem ;) pzdr i mam nadzieję do zobaczenia za tydzień ;)Bańka ps no i temat się przykleił ;) Jakas plaga dzisiaj - wczesniej zappa sie uslizgnal teraz ty. Dobrze ze w obu przypadkach nic sie nie stalo. OO Faktycznie przykleili "na rybke" :D MichaelO i barthezzzz1 jutro po 100 i flaszka za koszulki dla mnie :icon_evil: bo jak nie to .... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi