zappa Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Przyjedź o 9.00 i poczekaj na resztę :bigrazz: ;) To jest pomarańcz ciemny.Hm... :icon_mrgreen: na fotce (czyt. Twojej klacie :biggrin: ) wygląda jak 'Barbie róż' :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Przyjedź o 9.00 i poczekaj na resztę :bigrazz: ;)Hm... :icon_mrgreen: na fotce (czyt. Twojej klacie :biggrin: ) wygląda jak 'Barbie róż' :biggrin:Specjalnie dla Ciebie zrobię black & white :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :crossy: Dziś proponuję powrót do korzeni - wypad nad Zegrze :notworthy: Jest co prawda już po sezonie plażowym, ale myślę, że znajdziemy miejsce, gdzie można zjeść rybkę. Start: jak zwykle - Torwar, godz 17:30... ruszamy 15 minut później...Trasa: Wisłostradą do mostu Grota, na drugą stronę Wisły, Modlińską (ok.18:30 na BP zabieramy pozostałych...), Płochocińską i dalej prosto... Proszę zaklinać pogodę... R. :notworthy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 pogoda będzie ładna, tak ma być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Dziś proponuję powrót do korzeni - wypad nad Zegrze ;) :notworthy: DAMN!!! Dlaczego my te proby mamy teraz w srody :clap: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Dezerteruję z roboty.Przejadę się choć kawalek z wami :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Co jest jezus, odpuścisz objawianie się moherom żeby na rybkę wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Co jest jezus, odpuścisz objawianie się moherom żeby na rybkę wpaść?Kazanie może być beze mnie, ale na komunię muszę się stawić :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) :) DAMN!!! Dlaczego my te proby mamy teraz w srody :wink: pozdr hej.. skoro wy nie możecie na rybkę to może rybka może do Was przyjechać? :buttrock: ;) może taką próbę integracją z publicznością by można kiedyć uczynić ?? :wink: Edytowane 22 Października 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 no nie no...to my tu zespoła mamy???Tom ja nie wiedział! Cztery lata na garach posuwałem kiedyś a moja siora jest obecnie wokalistką AMETRII (ale się chwalę co? :buttrock: ) Chętnie bym posłuchał. Co grają? P.S.Dzisiaj jadę z wami na tą rybkę i będzie to mój pierwszy raz, chociaż słyszałem już dawno i namawiano mnie często to przyczyny techniczne uniemożliwiały.Ale teraz? Jadę i będę na bank. AdBar - mam nadzieję że się wybierasz? Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 AdBar - mam nadzieję że się wybierasz? Cielak Będę z plecaczkiem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja prawdopodobnie pojawię się ale z późnieniem (dojadę na miejsce albo będę pomykać żeby zdążyć na BP na 18:30)trzymam zatem kciuki by pogoda się utrzymała :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 I ja mam zamiar stawić się na rybkę :buttrock: obym tylko nie musiał tak jak wczoraj po godzinach zostać. Jeśli nie dotrę pod torwar to będę Was gonił po trasie :) pzdr i mam nadzieję do zobaczenia.Bańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) hej.. skoro wy nie możecie na rybkę to może rybka może do Was przyjechać? :biggrin: :icon_mrgreen: może taką próbę integracją z publicznością by można kiedyć uczynić ?? :icon_mrgreen: Na próby można zawsze wpadać, byle nie w 20 osób bo się nie pomieścimy. Ostatnio byli Roberto i Fiery. http://gonaked.mojeforum.net/proby-otwarte-temat-vt13.html no nie no...to my tu zespoła mamy???Tom ja nie wiedział! No mamy, mamy: http://forum.motocyklistow.pl/Go-Naked-t71035.html albo http://www.gonaked.mojeforum.net pozdr Edytowane 22 Października 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 no i po zabiegu..:lalag: niestety fotek brak u mnie..a było co fotografować :) ile maszyn było? pamiętacie? Rundy honorowe po rondach to już tradycja :flesje: . Pozdrawiam ps. ..mam nadzieje że grupa warszawska trafiła do domciu .. :)... Wieliszew jest piękny nocą co nie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi