Ania Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Fajny pomysl z ta strzelnica. Bylam tam raz i to jest frajda. Ale mnie niestety nie bedzie: "Anie dopadla grypa" :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Narybkowe koszulki. ;) :P :D Ogloszenie.Jutro jadę do drukarni. Będę coś wiedział na temat cen i terminówPostaram się też o próbki tkanin do zatwierdzenia przez rybkowiczów.Do środy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Drobne ogłoszenie parafialne... Raz, koszulkowy rybkowicz poprawiony. Nalegam troszkę żeby ten dziwnie wyglądający "pęd powietrza" przy kołach został: zakrywa trochę silnik ergo eliminuje szczegóły, które nie najlepiej by wyglądały jako nadruk na koszulce (fachowa nazwa to "rzygopląs" ;) ). Przepraszam, że ten rybkowicz taki mniej dopędzlowany, przyznam się że robiony na szybko i jest po prostu na kalce, boooo... I tu dochodzimy do "Dwa": zwaliła się na mnie kupa roboty i na dodatek mnie przewiało :( pupa blada z moją obecnością w środę niestety :( a Zappę i Fiery'ego już pokochałam, bo wzięli bachora pod swoje skrzydla/na swoje moto - dziękuję panowie, ale tym razem serio mi się nie uda, motyla noga :( Co do drukarni, jak ta już znaleziona nie wypali, przypomniałam sobie kto pośród znajomych się tym zajmuje - okazuje się, że też jeżdżą jednośladami. Może by jaki rabacik załatwili w zamian za przyjęcie do rybkowiczów...? ;) http://img229.imageshack.us/my.php?image=motorybka2la1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jak dla mnie koszulkowy rybkowicz jest bomba, co do pędu powietrza za kołami posłałem emalią pomysł. Szkoda, ale co się odwlecze to nie uciecze. W razie czego powtórzymy strzelnicę :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Drobne ogłoszenie parafialne...Zappę i Fiery'ego już pokochałam, bo wzięli bachora pod swoje skrzydla/na swoje moto - dziękuję panowie, Cała przyjemność po mojej stronie :cool: Może by jaki rabacik załatwili w zamian za przyjęcie do rybkowiczów...? ;)http://img229.imageshack.us/my.php?image=motorybka2la1.jpgNie ma sprawy jeśli się pojawią na rybkę?? ;) :bigrazz: Edytowane 16 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Tak się nastawiłam na najbliższą rybkę i strzelnicę, ale od wczoraj z godziny na godziny grypa mnie rozkłada. Więc mogę zapomnieć o rybce w tym tyg. No już nie miałam kiedy się rozchorować! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Przyznać się - kto nagrzeszył i to tak że Bozia się poryczała?:icon_rolleyes:Z racji powyższego proponuje jednak środę na sobotę przenieść.Dalej można się wypuścić a i pogoda według pogodynki - ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wracając z pracy wstąpię na Torwar około 17:30.Tam trochę poczekam, a następnie ruszę do Strzelnicy 9. :icon_rolleyes: http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=52.2...262,0.4422&z=11 Po dzisiejszych trzech sytuacjach zagrożenia życia mam wybitną ochotę sobie postrzelać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Trochę dziś zimno i pada deszczyk :icon_twisted: Mimo wszystko czekam dziś na Torwarze na chętnych na cotygodniowy wypad "na rybkę" :icon_twisted: Wszystko według planu...Proszę tylko zabrać parasole i założyć majtki z golfem :icon_rolleyes: R. :icon_twisted: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Czołem, Fakt pogoda do d.... ale melduje się z plecaczkiem. Tylko raczej do strzelnicy podjadę bezpośrednio (mogę nie zdążyć na torwar).. Panie, Panowie nie dajmy się pogodzie, twardym trzeba być nie miętkim :icon_rolleyes:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonT Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Też melduję swoją osóbke, chyba, że spadnie taka ulewa, że nie da się wychylić nosa :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pogoda tragiczna, na moich 190KM troche ciężko by było, więc odouszczam. Jeszcze jest szansa w Robertosie i Teofiku :icon_mrgreen: Oni wiele mogą , więc może coś zadziałąją w kwestii aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Rafallo, z koszem byłoby ci łatwiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 A mnie małżonka wrobiła dziś w auto i pewnie nie dam rady... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No proszę jaka ta Warszawka mała!Skontaktowałam się ze znajomymi od koszulek - a tu niespodziewajka! Nie dość że na moto śmigają, to jeszcze są forumowiczami :D Na rybce środowej jeszcze nie byli, ale na jakichś weekendowych wypadach z forum (ponoć Roberto ich po cukierniach ciągał :banghead:).Jeszcze nie zdążyłam z nimi konkretnie porozmawiać, ale już zapowiedzieli, że trzeba będzie nad tym projektem popracować... Może zamiast robić za pośrednika to ich na temat "na rybkę??" zaciągnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi