AdBar Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zaraz zaraz.. a ktos wrzucal juz foty z ostatniej ryby? czyzbym przegapil? Bło, ale jeszcze raz zapodaje :icon_rolleyes: http://picasaweb.google.com/AdBar74/Rybka20080910# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 juz nie spie, dzien dobry, tak sie rozgadalismy tutaj, ze nie trudno cos przeoczyc, sa zdjecia AdBara http://picasaweb.google.pl/AdBar74/Rybka20080910#moje niestety beda pozniej, mam problemy z komputerem i nie moge ich przeniesc. Teraz nie dam rady, bo wyruszam na spotkanie ze skorpionami, ale jak wroce napewno sie tym zajme.pozdrawiam was wszystkich i zycze pieknej pogody na rybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zaraz zaraz.. a ktos wrzucal juz foty z ostatniej ryby? czyzbym przegapil? Ano przegapiłeś - ostatni link w zbiorówce którą zrobiłem (s.46) :icon_rolleyes: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 kochani rybkowicze, przy pomocy Bachora i Kubusia udalo mi sie przed wyjazdem zamiescic zdjecia z ostatniej rybki i poprzedniego ogniskamilego ogladania http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...ey=aVNK694qFAE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 kochani rybkowicze, przy pomocy Bachora i Kubusia udalo mi sie przed wyjazdem zamiescic zdjecia z ostatniej rybki i poprzedniego ogniskamilego ogladania http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...ey=aVNK694qFAE#Fajne zdjecia.Nawet jestem na jednym:http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...910652965382770A moja Suzi na dwóch:http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...911347390547586 i http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...911082207361714 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Ogłoszenie parafialne :crossy: Po dzisiejszym rozpoznaniu tematu wspólnie z Fierym, przedstawiam propozycję wypadu na najbliższą "rybkę".Tym razem będzie wystrzałowo... i to dosłownie :) ... Termin: jak zwykle...Start: Torwar, godz. 17:30, ruszamy 15 minut później...Cel: "Strzelnica 9"... poza jedzeniem, tym razem będzie okazja postrzelać z krótkiej broni prawdziwą amunicją :flesje: Trasa: jedziemy Trasą Siekierkowską, Wałem w kierunku Otwocka. Za rondkiem u zbiegu Traktu i Wału,na stacji Shell (ok. 18:30) robimy krótki postój i zabieramy pozostałych... Ok. 2 - 3 km dalej po prawej stronie zajeżdżamy do "9" Na miejscu można zjeść za rozsądne pieniądze (rybę też - sprawdziłem w menu :icon_question: ...)Mamy zarezerwowany tor do strzelania na strzelnicy. 2 godziny po 36 PLN. Zrobimy zrzutkę do kasku wśród chętnych na strzelankę. Broń krótka, kaliber 9mm. 1 strzał 1,50... wykupuje się cały magazynek - 15 strzałów. UWAGAŻeby postrzelać, należy mieć dowód tożsamości i oczywiście 0%. Ewentualny browar można wciągnąć po strzelaniu... Jeśli propozycja się przyjmie, to znów pozostaje nam tylko zaklinać pogodę... R. :wink: Edytowane 14 Września 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja jestem za, a za brak filmiku z obstawy weselnej przepraszam bo mi ten kamerzysta coś ściemnia.Na strzelnice sie piszę-będę będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Pomysl mi sie bardzo podoba ... pozostaje zaklinanie pogody ... pozdraiwam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ogłoszenie parafialne :cool: Po dzisiejszym rozpoznaniu tematu wspólnie z Fierym, przedstawiam propozycję wypadu na najbliższą "rybkę".Tym razem będzie wystrzałowo... i to dosłownie :cool: ... Termin: jak zwykle...Start: Torwar, godz. 17:30, ruszamy 15 minut później...Cel: "Strzelnica 9"... poza jedzeniem, tym razem będzie okazja postrzelać z krótkiej broni prawdziwą amunicją :wink: Trasa: jedziemy Trasą Siekierkowską, Wałem w kierunku Otwocka. Za rondkiem u zbiegu Traktu i Wału,na stacji Shell (ok. 18:30) robimy krótki postój i zabieramy pozostałych... Ok. 2 - 3 km dalej po prawej stronie zajeżdżamy do "9" Na miejscu można zjeść za rozsądne pieniądze (rybę też - sprawdziłem w menu :lalag: ...)Mamy zarezerwowany tor do strzelania na strzelnicy. 2 godziny po 36 PLN. Zrobimy zrzutkę do kasku wśród chętnych na strzelankę. Broń krótka, kaliber 9mm. 1 strzał 1,50... wykupuje się cały magazynek - 15 strzałów. UWAGAŻeby postrzelać, należy mieć dowód tożsamości i oczywiście 0%. Ewentualny browar można wciągnąć po strzelaniu... Jeśli propozycja się przyjmie, to znów pozostaje nam tylko zaklinać pogodę... R. :crossy: A tak sobie pomyslalem wracajac z Kielc w sobote ze moze by tak tam sie spotkac i masz:) Wiec nie pozostaje nic innego jak zaklinianie pogody :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Tak - popieram - wpiszmy Suzuki :wink:NIE! Ducati! :lalag: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 NIE! Ducati! :biggrin: pozdrnieeeeeeeeeeeeejesli ju to Ya.....ha :icon_twisted: ale inkognito :lapad:)) jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 a moze w ogole olac marke motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nie, no skoro rybka i strzelanie, to ja się długo nie dam namawiać. Oby pogoda dopisała, to też do was dołączę. :) A na koszulkę też się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 I pamiętajmy żeby bezinteresownie :) :wink: zabierać Bachora bod nieobecność Mariny bo kto nam tak pięknie odmaluje ten projekt? :icon_mrgreen: A może na baku walnąć 'na rybkę??' wtedy na górze będzie 4UM MOTOCYKLISTOW a na dole nick? Po przemyśleniu jednak zdam się na gust Bachora. Jaka nie będzie to i tak biorę! :) Nie ma co marudzić za wiele jeśli mamy zdążyc przed Borkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonT Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A tak w sprawie koszulek to jakaś kolejka społeczna już do koszulek się ustawiła, jest jaki organizator ustalający listę chętnych i ilość koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi