marina Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Zulus, nie wsadzaj kija w mrowisko, zaraz sie pobijemy, suzuki, a moze honda, albo kawasaki, ducati, harley itd, niech juz zostanie norton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Wracając do rybki - może i upierdliwy jestem;) ale bym się skłaniał ku czymś takim:http://tinyurl.com/4hktrw albo takim: http://www.trophybassonly.com/1535ee90.jpg albo takim: http://tinyurl.com/3wqapy Chodzi mi o rybkę która ma "coś" w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Chodzi mi o rybkę która ma "coś" w sobie.TO JAKIŚ HACZYK? :notworthy: Projekt ok. :clap: Popieram też te bardziej dopasowane koszulki :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Zulus, nie wsadzaj kija w mrowisko, niech juz zostanie ... Niech juz zostanie .... wolne miejsce bez ZADNEJ nazwy :icon_mrgreen: Bo zaraz sie czepie ze ...... silnik ma byc widlasty :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 i wydechy cobry :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ... i sakwy ;) ... i frytki do tego :biggrin: No nie kombinujmy... znak graficzny powinien być prosty w przekazie i zawierać tylko podstawowe (adres forum i nick...) , ale chwytliwe elementy (szkielet ryby...)... No, to się ponawymądrzałem :crossy: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie no, co za norton jakiś? Jak nic tylko v strom nadaje się na logo rybkowiczów :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) A może poprostu kamertony yamachy? Ich różnych rodajów najwięcej bywa na rybce :( Edytowane 13 Września 2008 przez naja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 A mi pozostaje oglądać tylko zdjęcia z rybki :icon_mrgreen: Wróciłem po tygodniu, a teraz wyjazd na kolejne dwa i chyba też bez kompa ;( Stęskniłem się za Wami !!! W tym roku przed pierwszym śniegiem się jeszcze na rybce pojawię :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 A tak w ogóle to gdzie będzie nadchodząca rybka, bo chyba nie mamy miejsca na najbliższą środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 A tak w ogóle to gdzie będzie nadchodząca rybka, bo chyba nie mamy miejsca na najbliższą środę? Może ponownie śmigniemy nad Zalew ? Od tego "rybki" sie zaczęły !Mozna bedzie przejechać bokami, żeby nie pchac sie przez Warszawke, bo korki nam raczej nie słuzą. :icon_eek: P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Heh przy takiej pogodzie jak dzisiaj cieplo z silnika stojac w korkach bedzie przyjemne :cool: :) Ja dopiero do was bede mogl dolaczyc 24 września :D Tak czy siak na koszulke bym sie pisal jesli mozna? :icon_eek: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Może ponownie śmigniemy nad Zalew ? Od tego "rybki" sie zaczęły !Mozna bedzie przejechać bokami, żeby nie pchac sie przez Warszawke, bo korki nam raczej nie słuzą. :) P A moze by tak w druga strone ??? :eek: Zalesie Gorne/Dolne za Piasecznem ??? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 zaraz zaraz.. a ktos wrzucal juz foty z ostatniej ryby? czyzbym przegapil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zaraz zaraz.. a ktos wrzucal juz foty z ostatniej ryby? czyzbym przegapil?Marina robiła foty :buttrock: , ale teraz pewnie spi - w końcu to niedziela :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi