zappa Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Nie ma co gadać, było jak zwykle... - zajebiście! :( :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 wybaczcie... nie dalem rady , a szukac was nie straczylo odwagi :P cykor :biggrin: ja poleciałem w ciemno i przypadkiem znalazłem ekipe :)znalem tylko azymut :) co tu duzo gadac ... jak zwykle milo bylo was spotkac i polatac :( oby pogoda jak najdluzej sluzyla rybce ;) pzdr i do nastb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Fajno, fajnoAle dopiero w drodze powrotnej poznałem sąsiada zza płota o 2 numery "starszego" :notworthy: "-skąd jesteś- #@!*.-...nicamyślę:-jaka k*rw@ NICA???????......aaaaaa FALENICA!!!!!!" ....nie ma to jak gadka ze stoperami w uszach przy Kolegi cichuteńkich wydechach :notworthy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nie ma co gadać, było jak zwykle... - zajebiście! :notworthy: :notworthy: :DZappa zawarł w swoim poście wszystko to co chciałem napisać, więc sobie daruję żeby się nie powtarzać :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No, było jak zwykle świetnie, ale już widzę puszkarzom odbijało przez korki :):D Się zaczęło, a było tak pięknie z połową Warszawwy nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No a druga połowa pomagała rodzicom przy żniwach... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 "-skąd jesteś- #@!*.-...nicamyślę:-jaka k*rw@ NICA???????......aaaaaa FALENICA!!!!!!" ....nie ma to jak gadka ze stoperami w uszach przy Kolegi cichuteńkich wydechach :) A ja juz myslałem ze jakis przygłuchy jestes :biggrin:)) Wydzieram sie wydzieram a ten Coooooooooooooo ?? Zapomniales dodac ze ta akcja to przynajmniej 2 razy sie powtorzyla zanim doszlismy do porozumienia. Milo bylo poznac. Szerokosci ;i do nastepnego, zdjecia jak zwykle super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Pewnie do 20 z minutami się zejdzie... :biggrin: Sprężaj się! ;)Nieeee... no kurde... dopiero o 22giej byłem w domu :) Może następną razą się uda. Klucz to mieć moto w środę pod dupą. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 widzę po wpisach ,że jak zwykle było fajowo.Mi niestety tym razem nie udało się przyjechać ale miło było Was zobaczyć na Modlińskiej w BP odśpiewać 100lat solenizantce .Do zobaczenia w przyszłą środę.Fotki fajowe.Oby dobra pogoda była z nami jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dobre było jak stałem obok Tofika, dźwięk seryjnych wydechów vstroma przy jego to jak szczekanie yorka (w kagańcu) przy konkretnym rottweilerze. Hehehe, rozbawiłem go tylko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To i ja się zamelduję :)Zupełnie przypadkiem zdecydowałam się jechać pół godziny przed rybka, bo moto w serwisie i jakoś tak dziwnie z kimś. Ale nie żałuję i dziękuję moim dzielnym kierowcom :( P.s. a przy tej zabawie można chociaż się zorientować kto lubi fun , a komu się nie chce powtarzać i idzie na łatwiznę. Pamiętajcie, ze liczą sie nawet chęci i nie odpuszczamy do końca :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 ... i jakoś tak dziwnie z kimś. Ale nie żałuję i dziękuję moim dzielnym kierowcom :) Dziwnie to jest dopiero jechać na moto i sobie gadać z plecaczkiem:)Dotychczas tylko muza - na dalsze wypady i też inaczej się jedzie.A z interkomem to dopiero super sprawa - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) To i ja się zamelduję :(Zupełnie przypadkiem zdecydowałam się jechać pół godziny przed rybka, bo moto w serwisie (..)Kate... a co się stało z Twoim moto i dlaczego w serwisie? :) :bigrazz: Edytowane 4 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kate... a co się stało z Twoim moto i dlaczego w serwisie? :icon_rolleyes: :biggrin: o nie!! nie dam się namówić na tłumaczenie po raz setny :biggrin: hahhahahaa najśmieszniejsze, że wcale to nie to się zepsuło, co myślałam. Dziś wieczorem będę wiedziała co jest z moim moto i na kiedy będzie do odebrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Dziwnie to jest dopiero jechać na moto i sobie gadać z plecaczkiem:)Wiesz, ja z tą Aśką co jechałem to potrafię nawijać ostro, do tego stopnia że jak jedziemy sami i jest pusto to zwalniam żeby silnik nie zagłuszał rozmowy :/ Normalnie żeby interkomy nie były takie drogie :biggrin: A jak jadę sam to jeszcze się nie odważyłem jechać na słuchawkach, sobie śpiewam, mam nadzieje że nikt jeszcze nie słyszał :icon_rolleyes: Ps. Kate, czemu nie przyjechałaś gieesem? Edytowane 4 Września 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi