MichaelO Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jeśli Teosik przyjedzie na czosnku to chmury same uciekną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja i kumpel takze pojawimy sie na 'rybce', po raz pierwszy.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak z ciekawości zapytam: Gdzie odbywa się rzeczona "rybka"? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak z ciekawości zapytam: Gdzie odbywa się rzeczona "rybka"? pozdr Strone wczesniej masz info:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pierwszy :biggrin: dzięki za miłe smiganko. Mam nadziej ze wszyscy bez problemow wrocili do domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 miło było, czekam na kolejną rybkę. dzięki wszystkim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak sobie czytam ten temat, oglądam foty, i se myślę że wam się chce w 20 motocykli toczyć po ulicy , bo przyjemność jazdy w takiej grupie jest znikoma. A jakbym czekał na żarcie aż wszyscy zamówią, to pierdolca bym dostał. Jednak się nie zarzekam może się skuszę kiedyś tam. :DNo toć przecie mieliśmy uskuteczniać "rybkę alternatywną" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak sobie czytam ten temat, oglądam foty, i se myślę że wam się chce w 20 motocykli toczyć po ulicy , bo przyjemność jazdy w takiej grupie jest znikoma. A jakbym czekał na żarcie aż wszyscy zamówią, to pierdolca bym dostał. Jednak się nie zarzekam może się skuszę kiedyś tam. :D zgadza sie niestety... stanie godzine w korku na motocyklu to mała przyjemnośc, szczególnie dla osób ,które zazwyczaj się przeciskają między samochodami, wskaźnik temp. cały czas na maxa i wentylator non stop włączony - nie wiem jak teraz było ,ale wypad nad Zegrze tak właśnie wygladał :D ,ale co tam i tak mi się podobało :buttrock: chociaż praktyczniej było by jeździć w grupkach 5-6 moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki za wypad, jak zwykle :D no a Roberto to prawdziwy kierownik imprezy :buttrock: pzdrB do zobaczenia na nastepnej rybce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A dzisiejsza rybka była suuuper!Zrobiliśmy ze 150 km, można się było najeździć, Marina pobiła swój rekord prędkości (czekamy na następne :buttrock: ), pogadaliśmy i zjedliśmy fajne żarcie. Ojcze dyrektorze, szacun :D PS> a mi się podoba jazda w grupie, zwłaszcza jak są fajni ludzie (na rybce są :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja bylem pierwszy raz i napewno nie ostatni.Wypad naprawde udany - warto bylo przejechac ten kawalek trasy PS. Troche krwi w drodze powrotnej napsul mistrz kierownicy golfem - nie wiem skad tacy ludzie sie biora Maciek Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez maciekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo :D Muszę przyznać, że znów frekwencja mnie zaskoczyła :icon_twisted: .Ile nas dziś w ogóle było - liczył ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Moim zdaniem było O.K. Bo i trasa fajna i ludzie sympatyczni :D A co do jazdy taką ekipą ,,jeden lubi Betowena a drugi jak mu skary jadą,, :icon_twisted:Mi pasuje a jak. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) PS. Troche krwi w drodze powrotnej napsul mistrz kierownicy golfem - nie wiem skad tacy ludzie sie bioraFakt - niezły pacjent nam sie trafił :icon_twisted: Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Tak sobie czytam ten temat, oglądam foty, i se myślę że wam się chce w 20 motocykli toczyć po ulicy , bo przyjemność jazdy w takiej grupie jest znikoma. A jakbym czekał na żarcie aż wszyscy zamówią, to pierdolca bym dostał. Jednak się nie zarzekam może się skuszę kiedyś tam. :DSkoro taka grupa jeździ to chyba nie za karę? A kto nie lubi - nie musi :icon_twisted: Wyjazdy w każdym razie są otwarte dla każdego i to jest ich atut, tak że... zapraszamy kto ma chęć się powlec i czekać na żarcie w naszym towarzystwie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi