AdamFilip Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja na środę się pisze. Będę wracał z Piotrkowa i polecę z Wami. Ostatnio nie mogłem, bo sprzedałem "lewe jajko" i mam już nową brykę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W związku z zaistniałymi okolicznościami przyrody piszę się a jak. :buttrock: P.S Szacun Roberto szacun :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja niestety odpadam. :biggrin: Siedze w domu i zdycham (choroba) ;) Bawcie sie dobrze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zapewne zjawie sie z Sylwia 17:45pod Tesco, pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja niestety odpadam. :crossy: Siedze w domu i zdycham (choroba) :bigrazz: Bawcie sie dobrze :biggrin:Teosik... a co Ty taki ciągle chorowity? Nie wiesz że prosto z lodówki :flesje: szkodzi na gardło a i przeziębić się można?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Teosik... a co Ty taki ciągle chorowity? Nie wiesz że prosto z lodówki :) szkodzi na gardło a i przeziębić się można?? :icon_mrgreen:Głupoty Pan opowiadasz... Takie prosto z lodówki właśnie zdrowe jest-bo wszystkie bakterie wymraża :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 oj wymraża, dezynfekuje. A tak przy okazji jak teosik dorzucisz czosnek (wiem bedzie śmierdziało :D) to szybciej wyzdrowiejesz. Bakterie też mają pewną tolerancję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jak rozumiem to były sprostowania i porady ekspertów... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 dzięki za rady, bede sie do nich stosował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 rozumiesz - zimna wodka ze swiezym czosnkiem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 To teraz tylko pytanie do ojca prowadzą... kierownika imprezy czy jutro na rybce da się zamówić czosnek z wódką :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Raczej wódkę z czosnkiem :icon_rolleyes: Jeden ząbek na 3 l wystarczy? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ehhh i znów nie pojawię się na rybce. Dziś mnie do Myszyńca eksmitują na dwa dni ;( Pustej drogi i dobrej pogody... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 rozumiesz - zimna wodka ze swiezym czosnkiem :biggrin: Seta i na zagrychę ząbek;)A znam takich co zagryzają gumą do żucia, ale czosnek chyba lepszy, nawet najgorszy bimber można tym zakąszać:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 niby za oknem pochmurno, ale w dalszej czesci dnia beda przejasnienia. Deszczu na pewno nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi