bestia Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Widzę ze zabawa była miła :) Ja tym razem miałem "swojskie klimaty" i nie mogłem wcześniej wrócić :( Musiało to super wyglądać jak jechaliście :D Na następnej też nie wiem czy czas pozwoli być :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) Wolkan super fotki :) (a ten zachód słońca ....jak z pocztówki)no i ta fotka :Kielbaska Filmik też rewelacyjny :D Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Niestety zdjęć w czasie jazdy nie jestem w stanie robić. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 zabierz ze soba plecaczka, ja tez nie mialbym ujec z jazdy gdyby nie Ania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Fotki wypas i film też wypas!Bartek, oglądałem go już w nocy... A jednak... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Wolkan... moze bys zapodal swoje fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ciach... Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dzieki... tak link byl zamieszczony, ze nie zauwazylem go... Wolkan... mozesz jeszcze kliknac u siebie opcje na Picasie aby moc pobierac cale albumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dzieki... tak link byl zamieszczony, ze nie zauwazylem go...Wolkan... mozesz jeszcze kliknac u siebie opcje na Picasie aby moc pobierac cale albumy?zrobione Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Fotki wypas i film też wypas!Bartek, oglądałem go już w nocy... A jednak... :buttrock:ale to chyba tylko pierwsza czesc bo druga zaladowala mi sie tak okolo 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 zrobionethx :biggrin: ale to chyba tylko pierwsza czesc bo druga zaladowala mi sie tak okolo 4 ranoBart... zgraj to jesli mozesz w lepszej jakosci na DVD lub CD...z checia wrzuce to do swojej kolekcji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No nie ma siły żebym na następną rybkę nie pojechał, teraz nie dałem rady ale w przyszłą środę melduje sie bez względu na okoliczności pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ale to chyba tylko pierwsza czesc bo druga zaladowala mi sie tak okolo 4 ranoRacja! Pierwszą oglądałem jakoś koło 3 a drugą dopiero rano o 7 (jak wstałem) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 thx :D Bart... zgraj to jesli mozesz w lepszej jakosci na DVD lub CD...z checia wrzuce to do swojej kolekcji :biggrin: spoko, ale daj mi pare dni, bo taki mi sie zachrzan w robocie zrobil, a potrzebuje na to 3 godzin wolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 spoko, ale daj mi pare dni, bo taki mi sie zachrzan w robocie zrobil, a potrzebuje na to 3 godzin wolnychluzik... akurat te 3 dni bede na wyjezdzie motocyklowym...zatem do zobaczenia po weekendzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi