sea Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zameldowuje się, traska gites, (ja chce jeszcze :icon_rolleyes: )Rodzinka się powiększa :icon_eek: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja dopiero teraz thx za wspolna "rybke" :icon_eek: (moze trzeba sie zastanowic nad inna nazwa) :bigrazz:Bylo jak zawsze zaj.... biscie wiec do nastepnego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 a kto wczoraj prowadzil??!! nie posluchal Bachora, zmienil trase, i narazil mnie na samotna podroz w obie strony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam :icon_mrgreen: Dojechałem koło 22, ale już nie chciało mi się kompa włączać. Wielkie podziękowania dla kolegi banka za pomoc finansową :bigrazz: Nie wszędzie można płacić kartą. Robi się spore stadko rybkowe :icon_eek: Niestety za tydzień raczej mnie nie będzie, chodź będę się starał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 witam wszystkich uczestników wczorajszej "rybki" i dziękuję za miłą przejażdżkę oraz przyjęcie "świeżaka" do grona stałych bywalców.niestety, ze względu na urlop nie będę mógł uczestniczyć w "rybkach" przez najbliższe tygodnie. pozdrawiam i do zobaczenia na trasie, :icon_mrgreen: Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 a kto wczoraj prowadzil??!! nie posluchal Bachora, zmienil trase, i narazil mnie na samotna podroz w obie strony!!!Nie wiem! Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi... :icon_mrgreen: :icon_eek: Chciałem czekać ale co? Sam w lesie miałem zostać?? :flesje: Wilków sie boje... :bigrazz: A teraz komentarze:http://img295.imageshack.us/img295/339/dsc1097aq5.jpg - góraaaalu czy Ci nie żaaaal? la la la la....http://img300.imageshack.us/img300/2159/dsc1095ox8.jpg - Łysa góra?http://img244.imageshack.us/img244/52/dsc1090ed5.jpg - leśny dziadek? A może... partyzant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Partyzant dobrze powiedziane :icon_mrgreen: PS. Pani pyta sie dzieci: - jakie grzyby rosna w lesie??na to Jasiu- papierzaki :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 taaa "papierzaki".Ale o co chodzi z tymi "papierzykami"? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam,kiedy wybieracie się na kolejną rybkę bo ja ostatnio nie mogłem się z wami wybrać a chętnie bym gdzieś wyskoczył w większym gronie. Na fotkach widziałem kilku znajomych ze ślubu w Legionowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam,kiedy wybieracie się na kolejną rybkę bo ja ostatnio nie mogłem się z wami wybrać a chętnie bym gdzieś wyskoczył w większym gronie. Na fotkach widziałem kilku znajomych ze ślubu w Legionowie. Jak to kiedy?:) Jak rybcia to only środa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Co do "papierzakow" tojak nie ma WC na parkingu to wiekszosc leci do lasu zalatwia potrzebe konczac urzywa papieru do du.. lub chusteczek higienicznych i powstaje "papierzak" grzyb rosnacy zazwyczaj przt malocywilizowanych parkingach ;/ PS. Mam nadzieje ze definicja :papierzaka" jest wystarczajaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jak to kiedy?:) Jak rybcia to only środa. A jaki kierunek tym razem Wilga , Kampinos czy zalew ?no chyba ,że coś całkiem nowego, tak czy inaczej jak bedzie pogoda to się pisze w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 rafii sadze ze nikt nie bedzie mial pretensji jesli moze sam cos zaproponujesz i podasz trase oraz miejsce spotkania oraz godzine :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A jaki kierunek tym razem Wilga , Kampinos czy zalew ?no chyba ,że coś całkiem nowego, tak czy inaczej jak bedzie pogoda to się pisze w 100% Ktoś zaproponował kierunek Lublin - jakaś dobrzekarmiąca "rybkodajnia" podobno tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ktoś zaproponował kierunek Lublin - jakaś dobrzekarmiąca "rybkodajnia" podobno tam jest. http://www.karczmabida.lublin.pl/index.html potwierdzam jest ale nie wydaje mi sie ze to na wyjazd popoludniowy http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Warszaw...bac931796&sId2= naprawde dobre zarcie i w takiej ilosci ze......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi