marina Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 i po co ja sie wychylalam z ta Wilgą!!!??? moglam to zrobic teraz.... ale dostosuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ba motocykliści to sami dżentelmeni, na pewno jeszcze muchę założy ;) Romantyzm pierwsza klasa. Ja się za kwiatki wcale nie obrażę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja jestem za, czy Wilga czy Kampinos, ustalcie coś Bracia i Siostry i w drogę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 czy Wilga czy Kampinos, ustalcie coś Bracia i Siostry i w drogę :icon_twisted: Ja jestem za Wilgą z racji tego ze jeszcze w tamten rejon sie nie zapedzilismy ... chyba ze jakas konstruktywna kontrpropozycja... 19 zdecydowanie odpada po prostu za pozno - proponuje pozostac przy tradycyjnej 17:30 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie chcialam zmiany terminu i miejsca. Po prostu wyruszam o 19 z Bemowa, sama (chyba ze beda jacys spoznialscy) dlatego latwiej i szybciej by mi bylo dojechac do Kampinosu, ale skoro Wilga, to tez tam jakos w pojedynke doczlapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 czy Wilga czy Kampinos, ustalcie coś Bracia i Siostry i w drogę :D Ja jestem za Wilgą z racji tego ze jeszcze w tamten rejon sie nie zapedzilismy ... chyba ze jakas konstruktywna kontrpropozycja... 19 zdecydowanie odpada po prostu za pozno - proponuje pozostac przy tradycyjnej 17:30 Pozdrawiam Ja się dostosuję a jak DRAKE napisał w wildze jeszcze nie byliśmy :D choć i w kampinosie było supper ! :D traska mi się bardzo podobała :D tylko na 17:30 napewno się nie wyrobię z pracy :D 18 byłaby spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Im dalej tym lepiej, a godzina moze byc 18, wiec jak cos ja popieram, a reszta niech się włącza w dyskusje bo to juz czas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Bachor, to jak? śmigasz z nami czy oglądasz się na mamę? :wink: :rolleyes: No Bestia...masz pole aby się wykazać i zaopiekować Bachorem mariny pod jej nieobecność :biggrin: Jak sie ułoży to może zabiorę swoje maleństwo bo tupie nóżkami , że chce jechać... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Bachor, to jak? śmigasz z nami czy oglądasz się na mamę? :wink: :bigrazz: No Bestia...masz pole aby się wykazać i zaopiekować Bachorem mariny pod jej nieobecność :icon_biggrin: Jak sie ułoży to może zabiorę swoje maleństwo bo tupie nóżkami , że chce jechać... :biggrin: Jasne, że śmigam z Wami! Taką okazję przepuścić?! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wilga jest ok, tez jestem za! zbiorke zaczynamy o 17:30 pod torwarem, banka, postaraj sie wyrwac 15 minut wczesniej, bo dni juz coraz krotsze sie robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Skoro zapadła decyzja o Wildze to podaję trasę z Torwaru. Więc dojazd jest łatwy:- przeprawiamy się przez Wisłę mostem łazienkowskim- lecimy wzdłuż Wisły wschodnią stroną (Wał Miedzeszyński) prosto na południe w kierunku Otwocka. - mijamy trzy ronda i lecimy prosto cały czas.- dojeżdżamy do skrzyżowania gdzie widzimy w lewo Garwolin, w prawo Wilga. Mijamy to skrzyżowanie i włączamy czujność.- na następnym skrzyżowaniu widzimy w lewo Ośrodki Wypoczynkowe - Wilga, a w prawo droga zamknięta- Skręcamy w lewo i jedziemy asfaltem około 900 metrów.- Skręcamy w lewo i jedziemy 50m- Po lewej stroni widzimy bar "Pod Aniołem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 OOOOOOOOOOOOoo i to są konkrety lecim lecim :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Pomysł gitara, pogoda też ma być :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Melduje obecność. Jestem na urlopie więc mogę być na Torwaze. Tylko pytanie do Bachorka jak Tobie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mi pasuje rowniez 17:30 z tradycyjnym 15 minutowym poslizgiem dla spoznialskich ... pozdrawiam i do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi