zappa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A wiecie chopaki że szybkość a zwłaszcza wielkość motocykla o niczym jeszcze nie świadczy??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) No to się bachor skołował i pogubił O_o ale jest bardzo szczęśliwy, że będzie mógł znowu pojechać :D A, i zrozumiałam o co chodzi z "powitalnią", którą znalazłam i już się zgłosiłam (z moim talentem, można spokojnie tu mówić o wyczynie). Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez Mopik (Bachor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A jakie są kryteria wyboru jeźdźca? :icon_biggrin: Jakiś konkurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A jakie są kryteria wyboru jeźdźca? :icon_biggrin: Jakiś konkurs? No bez przesady! Co ja, księżniczka na ziarnku grochu? :)Szczerze powiem, że myślałam, że będę zmuszona wręcz błagać o przejażdżkę - a tu miła niespodzianka :buttrock:Miałam z Tobą jechać w ostatnią środę - może zgodziłbyś się więc zabrać mnie w następną?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No i zaczyna sie .... :icon_biggrin: Zamiast "na rybke" teraz beda ustawki na ..... "Mopika" :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Oczywiście ze sie zgodzę :icon_mrgreen: To jeszcze ustalimy co i jak, i o której. Tylko czy się mama zgodzi? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 juz sobie zrobilem popoludnie wolne w srode, takze moge smigac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zdjęcia są superanckie, musimy jeszcze sobie zrobic jakies na trasie, ktos pierwszy, wysoko jako plecak i fota fota fota :bigrazz: Ja mam straszne zdjęcie z pomidorówką, nienajedzone dziecko, przestraszone, że zabiorą hihihihi.SUPER DZIEKI MARINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Oczywiście ze sie zgodzę :P To jeszcze ustalimy co i jak, i o której. Tylko czy się mama zgodzi? :)No proszę jaki gentelmen... tylko kwiatów nie zapomnij... :icon_rolleyes: No Marina, no to miałaś Bachora :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Będę skromny i napiszę ze ja już tak mam heheheh :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Kto w tym tygodniu prowadzi i gdzie??moze juz jest jakis plan wyjazdu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 pewnie standardowo torwar na poczatek, tylko jeszcze godzine ustalmy zeby wszystkim pasowalo, ja od 16 mam wolne ale ludzie pewnie dluzej w pracy siedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 pewnie standardowo torwar na poczatek A dalej jaka traska żeby się dołączyć? piaseczno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 poniewaz brak konkretnego pomyslu, a umawianie sie pod Torwarem i zastanawianie co dalej ze soba zrobic, nastepnie przedzierac sie przez Warszawke w korkach nie ma sensu, wiec proponuje powtorzyc trase do Kampinosu, ze zbiorka na parkingu pod Tesco, na Gorczewskiej (mam w tym swoj interes, moge wyruszyc dopiero o 19 z Bemowa wlasnie). Jezeli sa inne pomysly, to piszcie i najlepiej umawiac sie w dni powszednie na wylocie z Warszawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Cześć,Na ostatniej rybce ktoś rzucił pomysł aby jechać do Wilgi. Byłem tam w niedziele. Z Torwaru będzie jakieś 60km. Droga jest prosta - cały czas wałem miedzeszyńskim, a w Wildze jest ladny las i bardzo "klimatyczny" bar "Pod Aniołem". Co myślicie o takiej wycieczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi