zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Eeee bo nie chciałem zgubić łańcucha :) a poza tym troszkę mnie wypiździło w tej koszulce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja specialnie dla "rybki" zmieniam plany urlopowe by się pojawić :) Zappa mniej ze sobą łańcuch to Ci sami wymienimy podczas oczekiwania na wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To kiedy następny wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 o kurcze! troche mnie ominelo! czlowiek zrobi sobie tydzien urlopu a tu takie wypady przechodza przed nosem ;) za tydzien w srode jestem na bank! To ja z Wami !!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzień dobry :biggrin: Nareszcie udało mi się zalogować!Przede wszystkim dziękuję za rybkę zeszłotygodniową (zwłaszcza Zappie, który wziął na siebie rolę taszczenia plecaka...) i strasznie żałuję, że w środę nie mogłam się z Wami zabrać...Ale z wielką chęcią wybiorę się raz jeszcze (i potem następny i następny i kolejny...) o ile ktoś się zgodzi na pasażera :biggrin: Mama już się w tym temacie doszkala, więc pewnie niedługo to ją będę molestować :) Pozdrawiam ;)Mopik vel Bachor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witaj :biggrin: Ja wybieram się na rybkę w środę, więc jednego sprzęta masz juz do wyboru. Napisałem tak bo pewnie będzie kilku chętnych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...key=BZA5_59jq-snie jestem pewna czy mi sie udało, jezeli tak to jestem WIELKA, jezeli nie to sorryMarina i jeszcze Czersk http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...key=OoaKv_mi_XQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ludzie ja sprzeta bede mial we wrzesniu to mam nadzieje ze zalapie sie jeszcze na rybke?? :flesje: Przyjmiecie ucznia Tomka K. ? :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Marina jesteś WIELKA :) :flesje: Pozytywnie Zakręcony Wariat, mile jest każdy widziany kto ma ochotę pośmigać w grupie a im grupa większa tym fajniej więc ogarniaj sprzęt i dołączaj :D myślę, że na rybkę będziemy śmigać dopóki nie zrobi się -20 stopni C :biggrin: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Napewno jak tylko przedluza mi umowe i wezme kredyt oraz zakupie moto to zjawiam sie przy pierwszej "rybkowej" okazji na miejscu spotkania. Wtedy moge postawic wszystkim..............................po faworku :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzień dobry :) Nareszcie udało mi się zalogować!Przede wszystkim dziękuję za rybkę zeszłotygodniową (zwłaszcza Zappie, który wziął na siebie rolę taszczenia plecaka...) i strasznie żałuję, że w środę nie mogłam się z Wami zabrać...Ale z wielką chęcią wybiorę się raz jeszcze (i potem następny i następny i kolejny...) o ile ktoś się zgodzi na pasażera ;) Mama już się w tym temacie doszkala, więc pewnie niedługo to ją będę molestować ;) Pozdrawiam :)Mopik vel BachorO! Cześć bachor! :P Przyjemność po MOJEJ stronie :)Nic nie mam przeciw molestowaniu bo TAKI plecak to fiu fiu! Jeśli tylko będę miał miejsce to polecam się (a co! wytrzymam te zazdrosne spojrzenia :icon_razz: )O! Bestia pierwszy już się odezwał! hahaha... :) A mamy to nawet w to nie angażuj bo tak jak bestia powiedział, chętnych znajdzie się wielu, rzuć tylko hasło to się bić zaczną... :P Pees,Zapraszamy do powitalni i... nie przejmuj się pytaniami Klaudiusza przynajmniej może zobaczymy Twój tatoo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 zappa lobuzie! ty masz przeciez ZONE :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Nie gadaj??? Naprawdę??? :D :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 To pewnie tylko siostra jakby kto pytał :D Ja u Zappy nie widziałem obrączki heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 To pewnie tylko siostra jakby kto pytałNo taaak w wieku nie wiele starszym od mojej córy :clap: :D Ja u Zappy nie widziałem obrączki hehehCzekaj... niech to przeczyta moja żona to będę miał przeje... :biggrin: A obrączki to ja się nie wstydzę! :icon_evil: Właśnie na to najlepiej biorą... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ech chłopaki... zawistne przycinki już się zaczęły... zazdrośnicy i tyle! :icon_razz: :biggrin: Dam wam szansę następnym razem a Bachor i tak sam wybierze... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi