babajaga Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 się melduję - pierwsza :icon_exclaim: dzięki za wspólny wyjazd (choć trochę pobłądziłam :icon_razz: ) - fajnie było Was poznać:marinędrake'aSylwięzappęnoazulusaDarkaJustynęrafalloPawłaAsiębestię (cholernie przystojną :eek: )bańkęMariuszatatakis'arobertomiroDarka kurczę, o nikim nie zapomniałam :eek: :icon_eek: do zobaczenia,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 :icon_exclaim: chyba nikogo nie pominęłaś. dzięki za wypad, tylko te korki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Widze ze bylo jak zwykle zajefajnie :icon_exclaim: mam nadzieje ze za tydzien sie uda dolaczyc do peletonu :eek: :icon_razz: pozdrowionka i do zobaczyska w trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Troszke sie nas zebralo a i jedzonko bylo calkiem calkiem... dzieki serdeczne i czekamy na zdjecia. Pozdrawiamy Drake i Sylwia :eek: ps. Markov - traske wybrales calkiem calkiem ... mam nadzieje ze nastepnym razem dolaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ja niestety mam szkolenia i przez 2 tygodnie jeszcze nie moge do Was dolaczyc :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Bylo jak zwykle :icon_exclaim: :icon_eek: miło było poznać nowe osoby...ekipa coraz większa :eek: babajaga przynajmniej troche pojeździłaś :eek: miejsce docelowe bardzo fajne no i traska też spoczko... jedyne co to nawierzchnia miejscami średnia i ciężko było jechać w pięknym dwuszeregu... ale w Polsce można się przyzwyczaić ;) Do zobaczenia na następnej "rybce" - nazwa już bardziej symbolicznabo ostatnio to same karkówki i mega kiełbasy (bestia może potwierdzić :icon_razz:) pozdrawiamRafał znany jako bańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 DRAKE ciesze sie ze traska sie podobala (zawsze to lepiej jest zaplanowac i podac na forum) mam nadzieje ze jedzonko w zacienionej :) knajpce smakowalo :biggrin: PS. Kogo "wylosowano" na przygotowanie nastepnego wypadu na rybke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Było super, tylko korki wszystko popsuły. Nie wszystkie motocykle są w stanie wytrzymać długie stanie w korku. Mój niestety nie :) Jeszcze trochę, to będzie trzeba rezerowować całe miejsce, bo jest nas coraz więcej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Wszystko już było powiedziane wyżej, ale jeszcze dodam że było git :D , chociaż powrót przez Konstancin był udręką, takie nierówności, nawet nie myślałem, że tam jest taka straszna droga. Co chwilę odwarcałem sie czy Asia jeszcze siedzi z tyłu :D Na wylocie z wawy koło mcdona (Zacisze) jakiś pijaczyna chyba chciał żebym go przejechał, na czerwonym wszedł na pasy, na szczęście miałem ok 60km/h więc dałem radę go ominąć, uffff było gorąco. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 o kurcze! troche mnie ominelo! czlowiek zrobi sobie tydzien urlopu a tu takie wypady przechodza przed nosem :icon_razz: za tydzien w srode jestem na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A będziesz jak obiecałeś w tych czarnych piórach? :evil: Niektórzy mogą Cię nie poznać... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 spoko... zaloze czarne piora i orzeszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ...za tydzien w srode jestem na bank!To już wiemy, kto dał się "wylosować" na przygotowanie następnego wypadu na "rybkę" :buttrock:A pozostali zaklinają pogodę :icon_eek: R. :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dajcie mi szybko mechaniora!!! bo mi się już łańcuch ciągnie po asfalcie i rybka stoi pod znakiem zapytania :icon_mrgreen: Ps. Jakby co, to do wymiany osprzęt w drodze (dżizusss... pięć stówek :buttrock:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Fajnie, fajnie, na następnej rybce szukamy Pania z dziadziusiem obok w żółtej pandzie. Palenie gumy na maskę hihihihhihi. żart, nie będziemy źli :)mi tam z Zappą spoko się wracało przez Konstancin. Jechaliśmy tak do 140 i poszło, fajnie jak mi mówil " jedź nie czekaj, wiem, że się męczysz"- jakoś tak, a ja spokojnie jedyneczką:) od 0 do 140 hihihiFajne te rybki i czekam na bójne włosy Bartasarte- czaderskiePozdrps. marina nikogo nie zostawiliśmy samego, jest coraz lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi