Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

się melduję - pierwsza :icon_exclaim:

dzięki za wspólny wyjazd (choć trochę pobłądziłam :icon_razz: ) - fajnie było Was poznać:

marinę

drake'a

Sylwię

zappę

noa

zulusa

Darka

Justynę

rafallo

Pawła

Asię

bestię (cholernie przystojną :eek: )

bańkę

Mariusza

tatakis'a

roberto

miro

Darka

kurczę, o nikim nie zapomniałam :eek: :icon_eek:

do zobaczenia,

Ola

Troszke sie nas zebralo a i jedzonko bylo calkiem calkiem... dzieki serdeczne i czekamy na zdjecia.

Pozdrawiamy Drake i Sylwia :eek:

ps. Markov - traske wybrales calkiem calkiem ... mam nadzieje ze nastepnym razem dolaczysz.

Bylo jak zwykle :icon_exclaim: :icon_eek:

miło było poznać nowe osoby...ekipa coraz większa :eek:

babajaga przynajmniej troche pojeździłaś :eek:

miejsce docelowe bardzo fajne no i traska też spoczko... jedyne co to nawierzchnia miejscami średnia i ciężko było jechać w pięknym dwuszeregu... ale w Polsce można się przyzwyczaić ;)

Do zobaczenia na następnej "rybce" - nazwa już bardziej symboliczna

bo ostatnio to same karkówki i mega kiełbasy (bestia może potwierdzić :icon_razz:)

pozdrawiam

Rafał znany jako bańka

DRAKE ciesze sie ze traska sie podobala (zawsze to lepiej jest zaplanowac i podac na forum) mam nadzieje ze jedzonko w zacienionej :) knajpce smakowalo :biggrin:

PS. Kogo "wylosowano" na przygotowanie nastepnego wypadu na rybke??

Było super, tylko korki wszystko popsuły. Nie wszystkie motocykle są w stanie wytrzymać długie stanie w korku. Mój niestety nie :) Jeszcze trochę, to będzie trzeba rezerowować całe miejsce, bo jest nas coraz więcej :biggrin:

Wszystko już było powiedziane wyżej, ale jeszcze dodam że było git :D , chociaż powrót przez Konstancin był udręką, takie nierówności, nawet nie myślałem, że tam jest taka straszna droga. Co chwilę odwarcałem sie czy Asia jeszcze siedzi z tyłu :D

Na wylocie z wawy koło mcdona (Zacisze) jakiś pijaczyna chyba chciał żebym go przejechał, na czerwonym wszedł na pasy, na szczęście miałem ok 60km/h więc dałem radę go ominąć, uffff było gorąco.

pzdr

Dajcie mi szybko mechaniora!!! bo mi się już łańcuch ciągnie po asfalcie i rybka stoi pod znakiem zapytania :icon_mrgreen:

Ps. Jakby co, to do wymiany osprzęt w drodze (dżizusss... pięć stówek :buttrock:)

Fajnie, fajnie, na następnej rybce szukamy Pania z dziadziusiem obok w żółtej pandzie. Palenie gumy na maskę hihihihhihi. żart, nie będziemy źli :)

mi tam z Zappą spoko się wracało przez Konstancin. Jechaliśmy tak do 140 i poszło, fajnie jak mi mówil " jedź nie czekaj, wiem, że się męczysz"- jakoś tak, a ja spokojnie jedyneczką:) od 0 do 140 hihihi

Fajne te rybki i czekam na bójne włosy Bartasarte- czaderskie

Pozdr

ps. marina nikogo nie zostawiliśmy samego, jest coraz lepiej :)