taxi.krzysiek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 :buttrock: Jak zawsze :D Moja żona będzie w domu dopiero o 18 :icon_biggrin: i napewno wcześniej nie wyjadę (z Marek) ponieważ siedzę z malutkim synkiem - 8 miesięcznym łobuziakiem. ;) Jeżeli możecie to podajcie kierunek w którym mamy jechac a postaram się was dogonic bo nie chcę żebyście z mojego powodu przedłużali wyjazd. :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Może być z przodu albo...z tyłu... :icon_twisted: widziałem że ten z tyłu zajmuje ProMotor to i możemy popatrzeć na wypociny i stres L-ek :icon_mrgreen: Ps. A gdzie jest nasza gwiazda Kate??? Kate... Kate... dalej był... MarKov itd... ;) Jetsem jetsem, ale niestety dziś nie dam rady się pojawić :( Z tego co mi wiadomo ostatnie rybki wypadały mniej więcej co dwa tygodnie, a tu tak nagle co tydzień.... Nie żebym Was nie chciała widzieć tak często, ale po prostu nie mogę sobie pozwolić na cotygodniowe blokowanie środowych wieczorów.Do następnego razu i będę z Wami myślami :)Pozdrawiam i chętnie zobaczę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No ja powoli wychodze z pracy z z Kasprzaka lece na gorczewska ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czas sie pakowac i na Gorczewska :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Pierwszy się melduję i dziękuję za mega-udane bezpieczne śmiganko :biggrin: :icon_exclaim: :crossy: Dlaczego mam post MArKov'a o 18:29 skoro mam ustawiony czas GMT+1 z automatyczną korekcją? Edytowane 23 Lipca 2008 przez Nowy Kubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Nowy Kubi byłeś tylko trochę szybszy :biggrin: Ja też już jestem. Odłączyłem się od grupy, bo kolega na czerwonej r6 miał mały problem. Byłem teraz pod 2oo ale nikogo z Was nie było, więc wróciłem do domu. Dzięki za miłe spotkanko i do następnego razu :icon_exclaim: Edytowane 23 Lipca 2008 przez bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Dzieki za wspolne smiganko :eek: bylo baardzo przyjemnie, pod koniec wakacji bedzie minimum 30 motocykli ;) :wink: pozdrawiam i do nastepnej srody ;) a faktycznie posty byly z 17 godzinki... Edytowane 23 Lipca 2008 przez DRAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 i ode mnie wielkie dzięki. bardzo przyjemnie było was poznać :wink: i do następnego :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 pi.dy jestesmy a nie motocyklisci!!! kolega mial problem z motorem i sie odlaczyl, a my na stacji benzynowej nawet tego nie zauwazylismy!!! trzeba sie poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja też dotarłem dopiero do Pułtuska. od Serocka jechałem w deszczu ale miałem zabawę :wink: Dzięki za spotkanie. Powinniśmy jechać w tej samej kolejności i wtedy każdy wie kto jest za kim w razie czego hamujemy jak ostatniemu coś się stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Zazdroszczę Wam, że sobie posmigaliście, ja dzisiaj pracowałem do 21-ej i nie mogłem, a żałuję. Proszę pamiętac o niebieskiej r1- rafallo, ptaq itd ( ta fajoska zabawa w zapamietywanie). Następna rybka juz za 6 dni więc sie szykuje hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja też żałuję, ale mam już nową oponę więc na kolejnej rybce mam nadzieję, ze się spotkamy. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 dzieki bylo jak zwykle super :wink:kolega miał problem z dźwignią zmiany biegów i od momentu jak się zatrzymaliśmy do warszawy musiał jechać na 3 ale dał rade :icon_question: :biggrin: mówił, że też mu się podobało i jest chętny na nast wypad :clap: do zob w przyszla srode ! ;) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja sobie w końcu nasmaruję łańcuch Hihihihihihihi... Jak jechałem w deszczu to ucichł :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzięki wszystkim za fajowe towarzystwo i niezmienną frekwencję mimo zwiększenia intensywności "rybek" ;)Mam nadzieję, że Ci co nie mogli tym razem dołączą za tydzień i będzie nas naprawdę duża kupa :banghead: Kawalkada np 30 motocykli... hmm... puszkarze chyba nas przeklną... :banghead:Teraz należało by naprawdę pomyśleć gdzie można w miarę sprawnie przedrzeć się taka ilością ... :banghead: Ps.Gratki dla kolegi który nie zraził się awarią i melduje gotowość na następną "rybkę" :) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi