taxi.krzysiek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 :clap: BRAWOPostaram się nadążyc, choc z regóły nie mam z tym problemu ;) :bigrazz: aczkolwiek bardzo dziekuję za pomocną instrukcję :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 :clap: BRAWOPostaram się nadążyc, choc z regóły nie mam z tym problemu ;) :bigrazz: aczkolwiek bardzo dziekuję za pomocną instrukcję :notworthy:W radio dzisiaj gadało że rybka wpływa na wszystko ;) Niestety Viadro woła wielkim głosem bym mu opony zmienił a ja jestem twardy i udaję że nie słyszę ... zobaczymy może jeszcze jeden dzień pozostanę głuchy ?18:00 parking przy Tesco na Górczewskiej ? pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 18:00 parking przy Tesco na Górczewskiej ?Taaa... - po raz kolejny :bigrazz: i... z uwagi na konieczność przedarcia sie przez miasto czekamy kwadrans na ew. maruderów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Taaa... - po raz kolejny :bigrazz: i... z uwagi na konieczność przedarcia sie przez miasto czekamy kwadrans na ew. maruderów :notworthy:Kierunek wyjazdu ? pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Już wiem że jednak oleju nie dam rady wymienić do jutra :clap: Więc du*a ze śmigania jutro... Bawcie się dobrze, zapodajcie później jakieś foty... :bigrazz: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Już wiem że jednak oleju nie dam rady wymienić do jutra ;) Więc du*a ze śmigania jutro... Bawcie się dobrze, zapodajcie później jakieś foty... :bigrazz: :notworthy: ee, chyba Ci sie motor nie zatrze jak zrobisz jeszcze 200 kilometrów na starym oleju, zwłaszcza przy grupowym tempie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Kierunek wyjazdu ? pzdrkjujikOk, po raz kolejny dla wszystkich leni... :bigrazz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1269651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ok, po raz kolejny dla wszystkich leni... :icon_twisted: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1269651 zappa to gdzie w koncu :icon_mrgreen: :D bede na 90% w koncu mam urloooop ;) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ee, chyba Ci sie motor nie zatrze jak zrobisz jeszcze 200 kilometrów na starym oleju, zwłaszcza przy grupowym tempie :D Niby nie ale.. Ale... nie ;) Ja dbam o moto a ono sie odpłaca i dbam o moją Miłości :icon_mrgreen: A za tydzień może będzie jeszcze więcej ludzi to sobie pośmigamy :banghead: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Może być z przodu albo...z tyłu... :) widziałem że ten z tyłu zajmuje ProMotor to i możemy popatrzeć na wypociny i stres L-ek :bigrazz: Ps. A gdzie jest nasza gwiazda Kate??? Kate... Kate... dalej był... MarKov itd... ;) ProMotor się przeniósł już i go tam nie ma. Teraz ma lepszy placyk w trochę innej lokalizacji :)Więc chyba lepiej z przodu coby każdy nowy widział że to naprawdę tutaj :) ale zrobić rundkę po parkingu to chyba nie problem ? :) więc do znalezienia się jutro PozdrawiamHooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamFilip Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Wyjadę wcześniej z Pułtuska i mam nadzieję, że trafię :) 18, Tesco na Górczewskiej. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Oooo ile osob sie nazbierało,teraz jakby Kate wpadła no pomysł ponownej zabawy w zapamiętywanie nicków to napewno bym nie zapamiętał,ale co tu gadac motocykl mi na to nie pozwala wiec nie jade :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam wętkarzy :icon_mrgreen: Jak samopoczucie? Właśnie sprawdzałem prognozę pogody. Straszą kropidłem, ale mimo swojej słodkości, z cukru nie jestem i około 18 pojawię się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Widzę ze zaczynają straszyć http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=19&...0&ver=&ikonka=0 może coś nas "przelecieć" ;) ale mam nadzieje ze się nie damy :icon_eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tyle już tutaj postów, że byłem przekonany o rybce w czwartek. Nawet zwołałem 3 kumpli na czwartek, a tu dziś jedziecie. Życzę dziś w takim razie smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi