igrazka Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie działa? U mnie działa:) A czemu Wasze forum odrębne " na rybkę " przestało działać? :icon_mrgreen: dobreczekamy na odpowiedzi :buttrock: U mnie też działa i nie jakieś odrębne, tylko główne :) Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez igrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) A czemu Wasze forum odrębne " na rybkę " przestało działać? :icon_mrgreen: dobreczekamy na odpowiedzi :buttrock: http://www.narybke.pl/viewtopic.php?f=14&t=27To działa :icon_mrgreen: Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A to, to jakaś podróba jest. Ma prawo nie działać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) sam jesteś podróba :icon_razz: :icon_mrgreen:kiedy pojawisz się na rybce? ;) Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak synek będzie na tyle duży by mógł ze mną jeździć :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak synek będzie na tyle duży by mógł ze mną jeździć :icon_biggrin:Wózek boczny do motocykla i jazda :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ech, jak Ty zulus nic nie rozumiesz :sad: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Próbowałem tam się zalogować jako nowy w forum "głównym " na rybkę no i jednego emeila dostałem i miałem dostać drugiego i minęło jakieś parę miesięcy i nic. Więc takie forum moim zdaniem nie działa a jeśli tak działa jak emeile z niego docierają to super i może lepiej, że to tutaj jest bo to przynajmniej działą jak należy.Pozdrawiam i nie miałem nikogo zamiaru urazić stwierdzam tylko fakt i opisuje konkretnie swój przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) bo tam dziwnie się porobiło a próbowałeś na .pl? Zapraszam ;) Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Kolego zapppa co masz na mysli .pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no jest .com i .pl :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no jest .com i .pl :bigrazz: .pl to podróba, szkoda nerw ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jedyne słuszne i prawdziwe forum to narybke.com reszta to podróba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jedyne słuszne i prawdziwe forum to narybke.com reszta to podróba :) święte słowa przyjacielu :buttrock: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wy sobie jaja robicie czy na poważnie piszecie takie pierdoły :icon_eek: ?Ręce (i nie tylko) opadają ............. Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi