wieslawpas Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Czesc! A gdzie jest wyjazd w ta srodę? Pozdawiam Roberto i Agate :) Wieslaw xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 I czy Teosik za mną tęskni. :bigrazz:po tym na pewno :icon_razz: ...cudowna woda była mniej cudowna na drugi dzień :-))))))))))))))no coś Ty, dobra była :biggrin: a tu wszystkie moje foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandaryn Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) ...Andzia w takim razie w środę robimy replay :icon_biggrin: Edytowane 28 Września 2009 przez mandaryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ...Andzia w takim razie w środę robimy replay :icon_biggrin:ooo nie, ja nie będę nikogo ściągała, żeby mnie odholował do domu :icon_razz: i niestety w tę środę odpadam, bo przed wyjazdem do Borek muszę napęd wymienić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Na środę proponuję wypad na północ... Malinowy Bzyk - miejscówka niektórym zapewne już znana :icon_mrgreen: Miejsce zbiórki: stacja BP na Modlińskiej (ta po prawej, za Auchan...) Start: 17:45... 15 min później odjazd... Pojedziemy Modlińską przez Jabłonną i dalej drogą 630 aż do Nowego Dworu - aby ominąć Łomianki i skandalicznie nierówny odcinek trasy nr 7... Potem w lewo na most i do trasy S7 na Gdańsk. Chata jest ok. 3-5 km przed Płońskiem... po prawej stronie... przy skrzyżowaniu ze światłami i przejściem dla pieszych... Z BP do celu jest ok. 60 km. Tym razem nie uprzedzałem obsługi o naszym nalocie :icon_razz: Proszę zaklinać pogodę ;) R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Na środową rybkę proponuję znowu kawałek pojechać... podobno pogoda ma być ;)... Myśląc o niebieskich migdałach "wykopałem" w pamięci miejscówkę, w której byliśmy na wiosnę :icon_mrgreen: ... Miejsce zbiórki: stacja paliw Statoil na Puławskiej r.Poleczki - zaraz za Wyścigami w kierunku Piaseczna... Start: godzina 17:45... ruszamy 15 minut później... Cel: żarło w drewnianej chacie w Coniewie - 24 km za Piasecznem (4 km za rondem w G.Kalwarii...), przy trasie nr 79 na Sandomierz. Pojedziemy Puławską przez Piaseczno i dalej przez Górę Kalwarię, trasą nr 79 aż do knajpy. Nie uprzedzałem obsługi o naszym nalocie ;) Proszę zaklinać pogodę ;) R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOHATER Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Na środową rybkę proponuję znowu kawałek pojechać... podobno pogoda ma być ;)... Myśląc o niebieskich migdałach "wykopałem" w pamięci miejscówkę, w której byliśmy na wiosnę :icon_mrgreen: ... Miejsce zbiórki: stacja paliw Statoil na Puławskiej r.Poleczki - zaraz za Wyścigami w kierunku Piaseczna... Start: godzina 17:45... ruszamy 15 minut później... Cel: żarło w drewnianej chacie w Coniewie - 24 km za Piasecznem (4 km za rondem w G.Kalwarii...), przy trasie nr 79 na Sandomierz. Pojedziemy Puławską przez Piaseczno i dalej przez Górę Kalwarię, trasą nr 79 aż do knajpy. Nie uprzedzałem obsługi o naszym nalocie ;) Proszę zaklinać pogodę ;) R. :crossy: Witajcie no jadę oczywiście, fajna knajpa byłem kilka razy dają dobrze zjeść i porcje też konkretne. Tylko znowu będzie ciasno, aż do ronda w Górze Kalwarii. Roberto a koszulki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Ze też Ci się chce umieszczać te ogłoszenia o 4 rano :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pryszłamotocyklistka Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ze też Ci się chce umieszczać te ogłoszenia o 4 rano :icon_mrgreen: każda pora jest dobra ważne by było :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 cos chyba rybka dzisiaj zagrozona jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nreb Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 jak u kogoś na sucho zdążę naciągnąć łańcuch to może się pojawię. Inaczej nie da rady. Tylko czy ja za Wami nadążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja odpadam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 bylo kameralnie i powoli - przynajmniej w 1 strone ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatu Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) bylo kameralnie i powoli - przynajmniej w 1 strone ; ) zdefiniuj pojęcie "powoli" ... ;) w obie było "powoli" ;) Edytowane 9 Października 2009 przez Agatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) no wiesz.... najpierw powoli (ale nie jak żółw ocięzale) a potem szybko ; )) (ale też w miarę delikatnie) Edytowane 9 Października 2009 przez tls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi