rafii Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Panom odradzam jazdę po rozkopanej części, bo może urwać zawieszenie :> EDIT: Widzę Rafii że "jakiś" nowy motocykl się pojawił w avatarze :) moto "ukradłem" Ewie do czasu kiedy nie zrobi prawka to ja siedze za kierownicą. Będzie trudniej jak zrobi prawko a ja bede bez moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 SiEMO :D słuchajcie w niedziele ma być wyjedwabista pogoda :D TZN 15st i słoonce,moze smigniemy gdzies dalej?? Bida w lublinie,kazimierz,Sandomierz,hel albo cos jeszcze innego,co wy na to?? Rafi byłes chetny co ty na to??:D:D Pozdro 600 hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 HEL na niedziele trochę za daleko, ale Bida lub Kazimierz czemu nie ! Jest tylko jeden problem bo nie mam zarejestrowanego jeszcze motocykla :banghead: brak części dokumentów! ale jak będzie taka pogoda jak piszesz i będę miał białą blachę ma moto to sie pisze i Ewa pewnie też! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) HEL na niedziele trochę za daleko, ale Bida lub Kazimierz czemu nie ! Jest tylko jeden problem bo nie mam zarejestrowanego jeszcze motocykla :banghead: brak części dokumentów! ale jak będzie taka pogoda jak piszesz i będę miał białą blachę ma moto to sie pisze i Ewa pewnie też! :crossy: A co nie masz czegoś przetłumaczonego?? czy chcą jakiegoś wpisu do ewidencji albo jeszcze coś innego??:D:D :biggrin: :biggrin: :flesje: To szybko załatwiaj, organizujemy rybkowiczow:D i latamy:) Pozdro Edytowane 24 Marca 2009 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 HEL na niedziele trochę za daleko, ale Bida lub Kazimierz czemu nie ! Jest tylko jeden problem bo nie mam zarejestrowanego jeszcze motocykla :banghead: brak części dokumentów! ale jak będzie taka pogoda jak piszesz i będę miał białą blachę ma moto to sie pisze i Ewa pewnie też! :crossy: Spoko, jakas biala blacha sie znajdzie u mnie w garazu jakby co :wink: Jak ma byc tez 15 stopni to nie ma sie co zastanawiac tylko trzeba gdzies pognac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jak ma byc tez 15 stopni... Taaa - 15 stopni :eek: póki co to nasypało 15cm śniegu a za oknem i sypie jak w styczniu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Taaa - 15 stopni :eek: póki co to nasypało 15cm śniegu a za oknem i sypie jak w styczniu :icon_twisted: Trzeba zapytac Majkela.....on to zawsze pogode zepsuje... :icon_mrgreen: Ostatnio tak ja zaklinal ze deszcz ze sniegiem podczas dobrego,slonecznego dnia zaczal sypac :banghead: :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 za oknem biało jak w górach, aż się boje sobotniej pogody. a 15 stopni to ma być ale na południu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Mam nadzieję że zamiast być "na południu" to będzie "po południu" :) Nie łamcie się. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Gdyby bylo 15 C choc sniegu tyle jakby swieta Bozeo Narodzenia nadchodzily a nie Wielkanoc to rowniez chetnie sie przylacze do grupy rybnej... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Gdyby bylo 15 C choc sniegu tyle jakby swieta Bozeo Narodzenia nadchodzily a nie Wielkanoc to rowniez chetnie sie przylacze do grupy rybnej... :icon_mrgreen: MOC-y przybywaj:))) Jak będziesz to chyba nowym V-maxem - co?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dzień Dobry po długiej przerwie (czy to tylko mnie forum opuściło ?) Temperatura wysoka, wiosna piękna i dzień dłuższy - to może zaczniemy w końcu środowe wyjazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dzień Dobry po długiej przerwie (czy to tylko mnie forum opuściło ?) Temperatura wysoka, wiosna piękna i dzień dłuższy - to może zaczniemy w końcu środowe wyjazdy ? Środowe wypady juz sa dawno rozpoczete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Środowe wypady juz sa dawno rozpoczete Już wiem - spałem za długo widocznie :-) Dzięki za info o forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE ;) Tym razem na środową rybkę proponuję polecieć na południe... w odpowiedzi na ostatnio zadawane pytania ;) Miejsce zbiórki: stacja paliw Statoil na Puławskiej r.Poleczki - zaraz za Wyścigami w kierunku Piaseczna... Start: godzina 17:30... ruszamy 15 minut później... Cel: żarło w drewnianej chacie w Coniewie - 24 km za Piasecznem (4 km za rondem w G.Kalwarii...), przy trasie nr 79 na Sandomierz. Jedziemy Puławską do Piaseczna i dalej przez Górę Kalwarię, trasą nr 79 aż do knajpy. To miejsce jest niektórym znane - już raz robiliśmy tam "oblężenie" ;) Tym razem obsługa została uprzedzona o naszej wizycie :icon_mrgreen: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi