barthezzz1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) hehehehehe to ja teraz powtórze: KateMarkovBartas(arte)AniaBankaZappaMarinaEngelsPawełMaichel-OJanosik-TeosikBarthezz1RobertoMiroPawel bez nickaRafalloPtakSylwia Widzisz Kate a jednak sie da hahahaha Pozdro DOBRA KONIEC SPAMU :biggrin::D Edytowane 16 Lipca 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Bylo git :biggrin: towarzycho sie rozrasta a dzieki zabawie Kate kojarze już ludzi ...Kate, Kate, Kate, Kate ... Kate :biggrin: do następnego spotkania - mam nadzieję wkrótce :P pzdrRafał aka Bańka :D no i zapomniałbym,kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/bankowsr/Rybka Edytowane 16 Lipca 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Siemka :smile: Wieczór zdecydowanie udany :D (niedawno wróciliśmy, bo jeszcze się trochę z Mirem powłóczyliśmy po okolicy) Bardzo fajnie było się spotkać i koniecznie trzeba to jeszcze powtórzyć (wiele, wiele razy :biggrin: )Dziękuję wszystkim i do następnego :P ps. dzięki za szybkie wrzucenie zdjęć Engels i Banka :biggrin: są :lalag: :lalag: :lalag: Edytowane 16 Lipca 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) nie ma to jak parada slubna, co?No tak ale to i tak był pikuś przy ostatniej burzliwej :eek: niedzieli :biggrin:A gdzie fotki i filmiki?? zdalem? :D dzieki za przejzadzke! Oblałeś! Nie był żaden Ptak tylko ptaq_ :icon_razz: Dzięki za miłe spotkanie i fajny wypadzik.Tradycja się rozrasta :icon_biggrin: ... 16 motocykli to już niezła parada :icon_eek: zappa, tym razem chyba wróciłeś suchy? :biggrin: Do tej pory w głowie dźwięczy mi "...Kate,..." Pozdrawiam,R. :crossy:He he, tym razem tak nie przyzwoicie suchy że aż dziwnie się wracało, człowiek się przyzwyczaja... :biggrin:A Kate to normalnie została gwiazdą "forumowej rybki" :D Edytowane 16 Lipca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Hej też dziękuję za miłe spotkanie :icon_biggrin:Do następnego spotkania, ale dopiero mogę za 4 tygodnie bo na razie wybieram się na pogorię na Tall Ships Races i nie będzie ze mną żadnego kontaktu. Także na wszelkie zaczepki i pytania nie odpowiadam do powrotu :icon_razz:Pozdro miłej następnej rybki jesli mnie na niej nie będzie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 THX za wysmienita zabawe oby bylo takich wiecej :) do nastepnego spotkania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Wielkie dzieki za fajna "rybke" :buttrock: Moze wszyscy juz zapamiętają że nie jestem Janosik :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dobrze, zapamiętamy Tofik! :bigrazz: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Tak się cieszę, że zabawa się podobała, ale z tą gwiazdą to lekka przesada :) Szkoda Ptaq, ze tak dziwnie wyszło z końcówką bo miał być Chtomów, a wyszło jak wyszło bo wszyscy pojechali za skęcającymi na Wawę i się nie domówiliśmy. Ale może następnym razem. A kolega, który dojechał ostatni to Dominik, a nie Daniel :) więc znowu oblany egazmin. Jak rozumiem następna rybka w komplecie + zapraszamy nowych motonitów do wspólnej zabawy i nie tylko :) Dzięki za miły wieczór i do następnego razu :) Super zdjęcia, fajna pamiątka P.S. Pozdrowienia dla Tofika, Janosika, Tosika....... no i tego jak mu tam...... Teosika ;)hihihi Edytowane 17 Lipca 2008 przez Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Tofik jest najlepszy hihihihhi, biedny chyba pod koniec zaczął się denerwować. Było fajosko, dzięki Roberto za naklejki i w ogóle za fajne spotkanie. Cieszę się , że jakoś was doganiałem na R1 i nie ma w tym ironii hihihihhihi. Dzięki tej zabawie patrze na avatara i wiem o kim mowa- fajoskie.Pozdrawiam mazurki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Szkoda Ptaq, ze tak dziwnie wyszło z końcówką bo miał być Chtomów, a wyszło jak wyszło bo wszyscy pojechali za skęcającymi na Wawę i się nie domówiliśmy. Ale może następnym razem.Pod koniec rzeczywiście się zrobił mały chaos. Przez chwile stałem z Mirem na światłach i myślałem, że zawrócicie, ale zawrócił tylko kolega na bordowym fazerku i zaczęliśmy we 3 gonić grupę. Szkoda ze tak wyszło, rzeczywiście trochę się nie domówiliśmy, ale i tak było :D, a następnym razem to juz musi być :D :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: :cool: Pozdro Edytowane 17 Lipca 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Pod koniec rzeczywiście się zrobił mały chaos. Przez chwile stałem z Mirem na światłach i myślałem, że zawrócicie, ale zawrócił tylko kolega na bordowym fazerku i zaczęliśmy we 3 gonić grupę. No właśnie myslałem że jeszcze pobrykamy :D Następnym razem się dogadamy :icon_razz: bordowy fazerek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Chętnie się dołącze do Was :) Gdy Marina do mnie dzwoniła, byłem w drodze do Rzeszowa :D A może dziś coś zorganizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ... A może dziś coś zorganizujemy?Dziś jest piątek... wypady "na rybkę" są we środy :) :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 dziś mogą być czwartkowe 2oo :buttrock: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi