HooLooVoo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Witam witam a latałem i w sobotę i w niedzielę :) w sobotę było pięknie jak się zatrzymywałem na światłach i woda z silnika parowała :buttrock: tylko trochę stresu miałem jak wjeżdżając na Jerozolimskie o tutaj zacząłem się składać i tył zaczął tracić przyczepność [dla niewtajemniczonych tam jest długi lewy zakręt z trzypasmówki na czteropasmówkę] a w niedzielę też zaliczyłem parę kilosów po Wawie :) no niestety moja SilverBullet jest tak upaćkana jakbym latał razem z endurowcami po błocie :icon_eek: no ale co zrobić ? trzeba będzie wypucować :biggrin: i dalej latać :D ba dziś do roboty na 2oo przyjechałem bo jakoś nie mogłem się powstrzymać :crossy: a środę na Torwarze o 17:30? i nie do 2oo tylko gdzieś dalej dalej dalej :D przecież całą zimę siedzieliście ;) Edytowane 26 Stycznia 2009 przez HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Eeeeej. Ma ktoś pożyczyć prostownik? I najlepiej jakby mógł jeszcze pomóc z wymontowaniem akumulatora? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Eeeeej. Ma ktoś pożyczyć prostownik? I najlepiej jakby mógł jeszcze pomóc z wymontowaniem akumulatora? :icon_mrgreen: Mam, tylko musialabys po niego przyjechac :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Mam, tylko musialabys po niego przyjechac :icon_mrgreen: Motorem bez aku? Toć na pycha nie odpali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 i ja polatałem :biggrin: frajda niesamowita tylko sic moto coś zaczęło chłodziwem sikać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Motorem bez aku? A czy ja napisalem ze motocyklem ?? :icon_mrgreen: Przyjedzie wieczorem a rano pojedziemy zobaczyc co sie dzieje z maszyna :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A czy ja napisalem ze motocyklem ?? :icon_mrgreen: Przyjedzie wieczorem a rano pojedziemy zobaczyc co sie dzieje z maszyna :clap: :buttrock: Oj Majki, Majki... a Ty dalej swoje? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hej rybkowicze, Majki zaprasza nas wszystkich na mega jubel z rzyganiem po ścianach do siebie na wieczór!!! Do tego uroczyste przy wódeczce wręczenie prostownika Aśce! Jedziemy?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hej rybkowicze, Majki zaprasza nas wszystkich na mega jubel z rzyganiem po ścianach do siebie na wieczór!!! Do tego uroczyste przy wódeczce wręczenie prostownika Aśce! Jedziemy?!? Miłej zabawy Panowie. Ja już zostałam uratowana :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Oj Majki, Majki... a Ty dalej swoje? :icon_razz: Zawwwwwwwwwwwwwwsze !!!! :icon_mrgreen: Nie odpuszczam bo ...... nie znasz dnia ani godziny :icon_razz: Hej rybkowicze, Majki zaprasza nas wszystkich na mega jubel z rzyganiem po ścianach do siebie na wieczór!!! Tylko bez rzygania, dobrze :evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No co ty u ciebie impreza bez wymiotów? A mogę chociaż porozbijać meble? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Oj bo sie doigrasz :evil: I zrobie jak bialo-czerwony Wodz i przed wejsciem do mieszkania bedziesz weksel podpisywal :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 W sobotę byłem w Kazimierzu, a w niedziele nad Zalewem Zegrzyńskim i polatałem po Wawie, w sumie cos ok 500 km i jestem w szoku jak sol mi oskubała łańcuch i śruby od gmoli które nie były oryginalne czyli ocynkowane, oczywiście po latanku moto było myte i płukane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 W sobotę byłem w Kazimierzu, a w niedziele nad Zalewem Zegrzyńskim i polatałem po Wawie, w sumie cos ok 500 km i jestem w szoku jak sol mi oskubała łańcuch i śruby od gmoli które nie były oryginalne czyli ocynkowane, oczywiście po latanku moto było myte i płukane :/ Nie krzyw sie kolego tylko do Majkela z pretensjami...to on sypał solą i piaskiem przed WOŚPem... :icon_mrgreen: :lapad: :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie krzyw sie kolego tylko do Majkela z pretensjami...to on sypał solą i piaskiem przed WOŚPem... :icon_mrgreen: :lapad: To nadstawiajac drugi policzek ..... zamowilem jeszcze opady sniegu i znowu sypne sola :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi