Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam

a latałem i w sobotę i w niedzielę :)

w sobotę było pięknie jak się zatrzymywałem na światłach i woda z silnika parowała :buttrock:

tylko trochę stresu miałem jak wjeżdżając na Jerozolimskie o tutaj zacząłem się składać i tył zaczął tracić przyczepność [dla niewtajemniczonych tam jest długi lewy zakręt z trzypasmówki na czteropasmówkę]

a w niedzielę też zaliczyłem parę kilosów po Wawie :)

no niestety moja SilverBullet jest tak upaćkana jakbym latał razem z endurowcami po błocie :icon_eek:

no ale co zrobić ? trzeba będzie wypucować :biggrin: i dalej latać :D

ba dziś do roboty na 2oo przyjechałem bo jakoś nie mogłem się powstrzymać :crossy:

a środę na Torwarze o 17:30? i nie do 2oo tylko gdzieś dalej dalej dalej :D przecież całą zimę siedzieliście ;)

Edytowane przez HooLooVoo

Hej rybkowicze, Majki zaprasza nas wszystkich na mega jubel z rzyganiem po ścianach do siebie na wieczór!!! Do tego uroczyste przy wódeczce wręczenie prostownika Aśce!

Jedziemy?!?

Miłej zabawy Panowie. Ja już zostałam uratowana :bigrazz:

Oj Majki, Majki... a Ty dalej swoje? :icon_razz:

Zawwwwwwwwwwwwwwsze !!!! :icon_mrgreen:

Nie odpuszczam bo ...... nie znasz dnia ani godziny :icon_razz:

Hej rybkowicze, Majki zaprasza nas wszystkich na mega jubel z rzyganiem po ścianach do siebie na wieczór!!!

Tylko bez rzygania, dobrze :evil:

ISRA: 27062
SREU: 614

W sobotę byłem w Kazimierzu, a w niedziele nad Zalewem Zegrzyńskim i polatałem po Wawie, w sumie cos ok 500 km i jestem w szoku jak sol mi oskubała łańcuch i śruby od gmoli które nie były oryginalne czyli ocynkowane, oczywiście po latanku moto było myte i płukane :/

W sobotę byłem w Kazimierzu, a w niedziele nad Zalewem Zegrzyńskim i polatałem po Wawie, w sumie cos ok 500 km i jestem w szoku jak sol mi oskubała łańcuch i śruby od gmoli które nie były oryginalne czyli ocynkowane, oczywiście po latanku moto było myte i płukane :/

Nie krzyw sie kolego tylko do Majkela z pretensjami...to on sypał solą i piaskiem przed WOŚPem... :icon_mrgreen: :lapad:

:icon_razz:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Nie krzyw sie kolego tylko do Majkela z pretensjami...to on sypał solą i piaskiem przed WOŚPem... :icon_mrgreen: :lapad:

To nadstawiajac drugi policzek ..... zamowilem jeszcze opady sniegu i znowu sypne sola :buttrock: :icon_mrgreen:

ISRA: 27062
SREU: 614