jurjuszi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja to nowy jestem w tym temacie, bo dopiero pierwszy sezon jeżdżę :) i może dlatego mam +100% do przyjemności z jazdy :D A ja nie pierwszy i też mam 100% przyjemności. Dzisiaj się wściekłem, bo było rano -7 a musiałem wyjechać 6:15 więc po ciemku zupełnie. Myśle... eee... jest tak wcześnie to pewnie zdążę przed korkami, to może wezmę puszkę żony. No i co? I g***no! Odstałem jak pi**a rybia w Łomiankach jaki nigdy w życiu :banghead: . Więc teraz tak - czy jest mróz, czy leje, czy zimno, czy srymno NIGDY WIĘCEJ PUSZKĄ DO PRACY NIE JADĘ!!! pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Mogę się do was dopiąć? Będzie ze mną kumpel z synem, bo się wkręcili (przeze mnie :icon_twisted: ) w klimaty motocyklowe i chcą poznać "ludzi i miejsca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A ja nie pierwszy i też mam 100% przyjemności. Dzisiaj się wściekłem, bo było rano -7 a musiałem wyjechać 6:15 więc po ciemku zupełnie. Myśle... eee... jest tak wcześnie to pewnie zdążę przed korkami, to może wezmę puszkę żony. No i co? I g***no! Odstałem jak pi**a rybia w Łomiankach jaki nigdy w życiu :banghead: . Więc teraz tak - czy jest mróz, czy leje, czy zimno, czy srymno NIGDY WIĘCEJ PUSZKĄ DO PRACY NIE JADĘ!!! pozdr No bywa, ale spróbuj przedłużeniem ul. Rolniczej do końca, czyli do stadionu w łoniankach i tu już "z górki" :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ... Igorku, a Ty zapewne wreszcie umyłeś swoją kozę i czekasz na wiosnę :icon_question: , bo cosik nie jeździsz. :rolleyes: I tak, i nie. Tzn. koza nieumyta i nie jeżdżę, żeby jej bardziej nie brudzić. Solone było a ja nie mam takiej cierpliwości, jak ty, żeby każdą śrubkę pucować do czysta :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Nie lepiej ............ w cieplym lozeczku polezec Oczywiście "bez gumki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Czy ktoś był w środę w 2oo ? Objawiłem się przed 2:00 i tylko barmana zastałem :icon_eek: Edytowane 12 Grudnia 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) już trochę nieśmiało bo po raz kolejny ;) ale oragnizowany jest wypad na gokarty: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=108728&st=20 ja się wybieram, jeśli są jacyś chętni to ... DAWAJCIE :D Edytowane 13 Grudnia 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 ..to ja sie musze ostatecznie wybrac do 2oo, skoro nawet jesus ich nawiedza.. a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Czy ktoś był w środę w 2oo ? Objawiłem się przed 2:00 i tylko barmana zastałem :icon_eek: ja byłem w środę najpierw na Torwarze następnie poleciałem objazdem po Wawie i wstąpiłem do 2oo, ale poza 3 kolesiami (nie rozpoznałem żadnego z nich - no może jeden to był barman) nie było nikogo. Zawinąłem się więc do domu:) Albo polepszymy komunikację i organizację albo rybki będziemy jadać osobno aż do ... roztopów? pozdrawiam ciągle jeżdżący uLu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A ja bylem od 18 do 19 - nie bylo nikogo oprocz 3 osob + barman... Moze po prostu uzgodnijmy, ze bedziemy sie zbierac od powiedzmy 19 (zima)...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Podtrzymując tradycję jeśli tylko daję radę na rybkę to odwiedzam Torwar. Z uwagi na zimę późniejsza ustawka np. 18-18.30 i jazda głównie do 2oo jest zrozumiała ale ustawianie się tam z marszu pretenduje do tematu 'wypad do 2oo :)' a nie 'na rybkę??' :icon_razz: To napisałem ja - zappa - nie Jarząbek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Hmm, calkiem sluszna uwaga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 No dobra. W końcu się zebrałem i zadaję pytanie zapewne profanujące cały temat: Gdzie jest ten chol...rny 2oo bo nie wiem? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_idea: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 No dobra. W końcu się zebrałem i zadaję pytanie zapewne profanujące cały temat: Gdzie jest ten chol...rny 2oo bo nie wiem? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_idea: :icon_rolleyes: Uuu - stary. Ale żeś zapytał;) Z tego co pamiętam: w prawo, lewo, prawo lewo i na łuku już masz:) Lokalizacje to mają, niech ich wydech strzeli :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 hehe Zulus ja trasę znam dokładnie tak samo :) ale jadąc paluchem po monitorze wyszło mi że 2oo znajdują się http://maps.google.pl/maps?f=q&hl=pl&geoco...zawa&iwloc=addr pozdrawiam uLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi