zappa Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Cały czas w tym samym miejscu próbujecie? Bo... czytałem na drzwiach że klub został przeniesiony... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Cały czas w tym samym miejscu próbujecie? Bo... czytałem na drzwiach że klub został przeniesiony... :icon_rolleyes: O jak dobrze! Mogli by go przenieść w jakieś cywilizowane miejsce :buttrock: Piaseczno :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Piaseczno :biggrin: Oj zulus ............ :icon_twisted: Czytales watek o knajpie motocyklowej ? :buttrock: Mozna tam kapele zainstalowac Edytowane 27 Listopada 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Cały czas w tym samym miejscu próbujecie? Bo... czytałem na drzwiach że klub został przeniesiony... :icon_rolleyes: Tak. Klub osiedlowy (ten przeniesiony), a DBX Studio to co innego. My gramy właśnie w DBX czyli tamże. :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Czytales watek o knajpie motocyklowej ? :buttrock: Ojtam - bo piszecie o 200 i nagle o kapeli - się pogubiłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 [...]się pogubiłem :icon_mrgreen: No to w dwoch slowach ... Jest lokal w P-czne przyjazny motocyklistom :buttrock: i tam moglaby grac kapela, sorry ... band, forumowy :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Restauracja Hotelu Bristol też jest przyzjazna motocyklistom. Sprawdziłem osobiście - ostrygi były świeże i nie dostałem wpierdolu od boja hotelowego. :icon_mrgreen: :offtopic: TO JEST TEMAT O RYBCE a nie o knajpie motocyklowej innej niz 2oo. :icon_twisted: Zresztą wolę zagrać w 2oo - bliżej i znajomi będą :P Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 (edytowane) Zresztą wolę zagrać w 2oo - bliżej i znajomi będą :P To nie głupi pomysł! To kiedy koncert? Może w którąś środę? :icon_biggrin: Edytowane 28 Listopada 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Sprawdziłem osobiście - ostrygi były świeże i nie dostałem wpierdolu od boja hotelowego. :icon_mrgreen: TO JEST TEMAT O RYBCE To trzeba bylo RYBKE zamowic :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jak by się taktowemu choroba przytrafiła to ja na garach gram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak będzie tak jak dzisiaj, to w środę przewietrzę tłumiki i odbędę wycieczkę na Torwar :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No ja wczoraj przypominałem sobie jak się na moto jeździ :smile: Jeju jakie to piękne jest :biggrin: Jak się pogoda utrzyma to rybka grana jak nic :crossy: Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jak będzie tak jak dzisiaj, to w środę przewietrzę tłumiki i odbędę wycieczkę na Torwar :cool: Wez pod uwage ze jak tylko slonce zajdzie to od razu robi sie lodowato !!! :icon_mrgreen: W ciagu dnia to mozna posmigac, ale juz wieczorem :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 w ciągu dnia większość nas ugina plecy pod ciężarem i przyjmuje baty by zarobić na wysokooktanowe paliwo ;) zatem do zobaczenia jutro na Torwarze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 w ciągu dnia większość nas ugina plecy pod ciężarem i przyjmuje baty by zarobić na wysokooktanowe paliwo ;) zatem do zobaczenia jutro na Torwarze :) Twardziele :eek: Ale wiecie, że przy tej temperaturze to opony nie działają? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi