MichaelO Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Tylko nie mówcie że to ostatnia wieczerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Amen :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie wiem jak z przejazdami w tym roku ale wieczerza to napewno nie ostatnia. Jezus, może zamiast na chleb i wino zwołać grupę na wódkę i golonkę do 2oo albo i gdzie kolwiek? Co na to rybkowicze, żeby spotkać się przy jakiejś byle okazji? No chociażby z okazji Barbórki (oczywiście dzień wcześniej w środę) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Wlasnie bylem na ich stronie - nie ma zadnej info, ze zamykaja/przenosza tor. W grafiku rezerwacji sa zarezerwowane terminy nawet w grudniu... Wiec o co chodzi? Spoooko - nie tak od razu;) Dopiero teren został sprzedany. Pewnie mają jakiś okres karencji. Plany na sklepik, pozwolenia, łapówki i diabli wiedzą co jeszcze - a u nas to trochę trwa. Troszke nieładne pytanie mam :wink: Może ktoś ma garaż z kanałem? Potrzebuje oleum wymienić w puszce i służę pifkiem do towarzystwa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Zulus , ja służę kanałem :) Trochę niewygodnie się do niego wczłapuje, ale oleum wymienia się bez trudu :) Daleko byś nie miał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jezus, może zamiast na chleb i wino zwołać grupę na wódkę i golonkę do 2oo albo i gdzie kolwiek? http://odjazd.eu/ Np tu, lub tu: http://www.szopagrill.pl/ Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Rybką nazwałem jednoosobowy przejazd do 2oo.Tam z Jesusem zasiedliśmy do tradycyjnej golonki i tostów. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Jak opuszczaliśmy lokal to aż mnie zatelepało kiedy mod-ek wsiadał na swojego ''jamnika''. Edytowane 22 Listopada 2008 przez Jesus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Zulus , ja służę kanałem :) Trochę niewygodnie się do niego wczłapuje, ale oleum wymienia się bez trudu :) Daleko byś nie miał :wink: Przepraszam panów ale to jest forum motocyklowe.... :biggrin: :biggrin: takie pytania to na www.odloty.pl :D:D tam duzo ludzi służy kanałem... haahhaha :biggrin: :biggrin: przepraszam nie mogłem się oprzec :crossy: :flesje: no a o oleum to pamiętajcie no:D:D bo bez niego sie ciezko wczłapuje:D:D hahaha Edytowane 23 Listopada 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 link są jacyś chętni ? :) ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Co się dzieje z rybkowiczami?? Wczoraj były 3 osoby. Jak pogoda nie dopisze na 200 to trzeba przyjechać na 400. Jak zwykle było spoko. Dzieki za spotkanie w 200 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Hmm, niby nic z procentami nie pilem a wyszlo mi 9 osob. Niczego tez nie palilem ;) No ale 'na rybce' bylem pierwszy raz, to moze sie nie licze ;) Bylo milo, ciesze sie, ze w koncu poznalem kilka osob :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Hmm, niby nic z procentami nie pilem a wyszlo mi 9 osob. Niczego tez nie palilem ;) No ale 'na rybce' bylem pierwszy raz, to moze sie nie licze ;) Bylo milo, ciesze sie, ze w koncu poznalem kilka osob :) Pisałem o starych bywalcach rybki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Czy "rybka" już na stałe (tzn w sytuacjach gdy pogoda nie dopiusje) przeniosła się do 2oo?. Bo tłuc się puszką na torwar mi nie pasuje za bardzo... ale SKMką do 2oo czasem bym mógł podjechać :flesje:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Czy "rybka" już na stałe (tzn w sytuacjach gdy pogoda nie dopiusje) przeniosła się do 2oo?. Bo tłuc się puszką na torwar mi nie pasuje za bardzo... ale SKMką do 2oo czasem bym mógł podjechać :flesje:. Chyba tak. Ja byłem puszką koło 21 w 200. :buttrock: Edytowane 27 Listopada 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 No, ja zawsze jestem w 2oo w srody (po probie) ok 22:30.... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi