Bartasarte Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 oooo! Zappa zlapal kotrakt przez internet :biggrin: :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Rybkowaniejak zawsze udane :eek:, tymbark lał się strumieniami, nowe prawka oblane i formalnie nie ma przeciwskazań do ich używania :icon_razz: igrazka - szacun za dotarcie do 2oo mimo małych złośliwości ze strony rzeczy martwych :icon_mrgreen: Pozdrawiam i do następnego razu Edytowane 6 Listopada 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Pomimo problemów technicznych dotarłam bezpiecznie do 2oo, gdzie udało nam się opić świeże prawka i pogadać jak zwykle w miłej atmosferze :bigrazz:Do domu wracałam już bez przygód, ale z eskortą Jesusa i Mod-eka. Dzięki, chłopaki. :icon_twisted:Natomiast Rebelka musi iść do warsztatu, więc dla mnie w zasadzie oznacza to zakończenie sezonu. Chyba, że pogoda jeszcze dopisze, a motorek będzie naprawiony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Pomimo problemów technicznych dotarłam bezpiecznie do 2oo, gdzie udało nam się opić świeże prawka i pogadać jak zwykle w miłej atmosferze :)Do domu wracałam już bez przygód, ale z eskortą Jesusa i Mod-eka. Dzięki, chłopaki. :DNatomiast Rebelka musi iść do warsztatu, więc dla mnie w zasadzie oznacza to zakończenie sezonu. Chyba, że pogoda jeszcze dopisze, a motorek będzie naprawiony :DOj a co sie stało?? bo mnie znowu nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Linka sprzęgła do wymiany i parę drobiazgów też :crossy: Zanim się kapnęłam o co chodzi, moto gasło mi na każdych światłach. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 oooo! Zappa zlapal kotrakt przez internet :D :D :D :biggrin: :crossy: :lalag: :biggrin: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 cześć Rybkowicze! :buttrock:ja wczoraj dotarłem pod Torwar puszka zapaliłem "skręta" z Teosikiem i musiałem lecieć po Ewka do pracy. Miło było ale krótko. A teraz mała prywata :banghead: Mam do oddania w dobre ręce oprawione czasopisma SWIAT MOTOCYLKI roczniki 1994-1998. Chętnych prosze o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Rafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam ja wczoraj zawitałem dosłownie na 2 minuty na Torwar. Sprawy osobiste niestety nie pozwoliły mi na dłuższą konwersację. Mam nadzieję że w następną środę się uwidzimy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka73 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 cześć Rybkowicze! :buttrock:ja wczoraj dotarłem pod Torwar puszka zapaliłem "skręta" z Teosikiem i musiałem lecieć po Ewka do pracy. Miło było ale krótko. A teraz mała prywata :biggrin: Mam do oddania w dobre ręce oprawione czasopisma SWIAT MOTOCYLKI roczniki 1994-1998. Chętnych prosze o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam Rafii nie zwalaj na mnie Drogi mężu bo kurek zakręcę :lalag: :clap: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 co to za cisza w temacie ? :Didzie ktos posmigać ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 co to za cisza w temacie ? ;)idzie ktos posmigać ?? :DCześć,Dzisiaj śmigaliśmy w temacie JÓZEFÓW,OTWOCK,OKOLICE: Mod-ek, Jesus i ja. Byliśmy na zapiekankach w Garwolinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 widzialem ale za późno temat odwiedzilem ... a taka pogoda :icon_question: w koncu sam troszke posmigalem ... ale to nie to samo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Cześć,Dzisiaj śmigaliśmy w temacie JÓZEFÓW,OTWOCK,OKOLICE: Mod-ek, Jesus i ja. Byliśmy na zapiekankach w Garwolinie.Mijaliście mnie chlopaki we trzech w niedzielę, a później staneliście w knajpie przed rondem w Kołbieli !To Wy ? Poznałem twojego Wariora. Ale mnie zazdrość brała, puszką jechałem i pokazywałem żonce jak ładnie na suwak jedziecie. Pozdrawiam Styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) Tak ,to my,nieustraszeni przemierzacze kilometrów. :icon_evil: :icon_razz: :icon_razz: Co tylko zobaczę Wariora tedarka, to krew mnie zalewa.(z zazdrości) A jak go sobie przypomnę to też. :clap: Z tej frustracji to nic dobrego, więc jadę się przejechać. Z Jesusem. Jakby co, to stacja Lukoil (Radzymińska niedaleko Tesco) 12.30-około. :crossy: :buttrock: :lalag: :crossy: Gdzie jedziemy, jeszcze nie wiemy :biggrin: Edytowane 11 Listopada 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi