Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rybkowaniejak zawsze udane :eek:, tymbark lał się strumieniami, nowe prawka oblane i formalnie nie ma przeciwskazań do ich używania :icon_razz:

igrazka - szacun za dotarcie do 2oo mimo małych złośliwości ze strony rzeczy martwych :icon_mrgreen:

Pozdrawiam i do następnego razu

Edytowane przez AdBar

Pomimo problemów technicznych dotarłam bezpiecznie do 2oo, gdzie udało nam się opić świeże prawka i pogadać jak zwykle w miłej atmosferze :bigrazz:

Do domu wracałam już bez przygód, ale z eskortą Jesusa i Mod-eka. Dzięki, chłopaki. :icon_twisted:

Natomiast Rebelka musi iść do warsztatu, więc dla mnie w zasadzie oznacza to zakończenie sezonu. Chyba, że pogoda jeszcze dopisze, a motorek będzie naprawiony :biggrin:

Pomimo problemów technicznych dotarłam bezpiecznie do 2oo, gdzie udało nam się opić świeże prawka i pogadać jak zwykle w miłej atmosferze :)

Do domu wracałam już bez przygód, ale z eskortą Jesusa i Mod-eka. Dzięki, chłopaki. :D

Natomiast Rebelka musi iść do warsztatu, więc dla mnie w zasadzie oznacza to zakończenie sezonu. Chyba, że pogoda jeszcze dopisze, a motorek będzie naprawiony :D

Oj a co sie stało?? bo mnie znowu nie było :)

cześć Rybkowicze! :buttrock:ja wczoraj dotarłem pod Torwar puszka zapaliłem "skręta" z Teosikiem i musiałem lecieć po Ewka do pracy. Miło było ale krótko. A teraz mała prywata :banghead: Mam do oddania w dobre ręce oprawione czasopisma SWIAT MOTOCYLKI roczniki 1994-1998. Chętnych prosze o kontakt telefoniczny.

Pozdrawiam

Rafii

cześć Rybkowicze! :buttrock:ja wczoraj dotarłem pod Torwar puszka zapaliłem "skręta" z Teosikiem i musiałem lecieć po Ewka do pracy. Miło było ale krótko. A teraz mała prywata :biggrin: Mam do oddania w dobre ręce oprawione czasopisma SWIAT MOTOCYLKI roczniki 1994-1998. Chętnych prosze o kontakt telefoniczny.

Pozdrawiam

Rafii

nie zwalaj na mnie Drogi mężu bo kurek zakręcę :lalag: :clap: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Cześć,

Dzisiaj śmigaliśmy w temacie JÓZEFÓW,OTWOCK,OKOLICE: Mod-ek, Jesus i ja. Byliśmy na zapiekankach w Garwolinie.

Mijaliście mnie chlopaki we trzech w niedzielę, a później staneliście w knajpie przed rondem w Kołbieli !

To Wy ? Poznałem twojego Wariora. Ale mnie zazdrość brała, puszką jechałem i pokazywałem żonce jak ładnie na suwak jedziecie.

Pozdrawiam

Styk

Tak ,to my,nieustraszeni przemierzacze kilometrów. :icon_evil: :icon_razz: :icon_razz: Co tylko zobaczę Wariora tedarka, to krew mnie zalewa.(z zazdrości) A jak go sobie przypomnę to też. :clap: Z tej frustracji to nic dobrego, więc jadę się przejechać. Z Jesusem. Jakby co, to stacja Lukoil (Radzymińska niedaleko Tesco) 12.30-około. :crossy: :buttrock: :lalag: :crossy: Gdzie jedziemy, jeszcze nie wiemy :biggrin:

Edytowane przez mod-ek

http://www.bikepics.com/members/modek/
w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`a

a być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życia

http://rpmauto.pl/