roberto1002 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Wypad był udany. Rybka zaliczona...Chyba narodziła się nowa tradycja :crossy: - Środowe Wypady Z Żarełkiem W Tle :bigrazz: Jakieś konkrety na najbliższą środę? Bartasarte, film jest super, fajnie dobrana muzyczka :bigrazz: ... I to jest właśnie ten klimat...Może pod koniec sezonu ogłosimy jakiś konkurs forumowy na najciekawszy film z wycieczki? R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Przyłączę sie do zasłuzonych pochwał :Bartas ... rewelacja ! Dzięki.Otwórz sobie piwko w nagrodę, bo zasłuzyłeś. :bigrazz: Paweł Wielki ukłon również dla Twojego sympatycznego "Plecaczka" - bo to przecież Ona kręciła film. :crossy: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dobra, dość już tych pochwał bo zepsujecie nam operatorkę i przestanie się starać :icon_twisted: , Bartasartete był w końcu TYLKO szoferem i montażystą :icon_mrgreen: Lepiej pomysleć nad kolejną rybką i jeszcze większa bandą wygłodzonych motocyklistów na kolejną środę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 dzieki.. dzieki.. :) moja Ania rowniez dziekuje za uznanie co do wypadu to ja jestem jak najbardziej za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie bylem, ale musze przyznac, ze filmiki przefajne. A muzyka - po prostu super, szczegolnie Fortunate Son. Dobranie list track'a - tylko pogratulowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 czesc wszystkim!!jutro środa wiec rybka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 czesc wszystkim!!jutro środa wiec rybka!! Bym się chętnie wybrał tym razem :icon_biggrin: Tylko... O której i gdzie zbiórka ? Ja niestety najwcześniej to mogę wyruszyć z domu o 17.50... Czyli np. przy Torwarze być o 17.55 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) To juz się tradycja widzę robi :wink:marina nie pozostawia wątpliwości co do tego że bardzo jej/jemu(?) zależy :icon_biggrin: Edytowane 15 Lipca 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ok, w takim razie o 18 pod Torwarem. Ci co sa z drugiej strony wisły moga podjechac na BP (okolo 18.20-18.30) i wyruszamy.Marina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ci z drugiej strony Wisły tylko tam mieszkają :) Torwar jest OK :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam Czy będzie można się przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Nie pytaj tylko przyjeżdżaj! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 ufff ufff.. udalo mi sie robote ustawic i stawie sie we wslanej osobie po raz kolejny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 mam nadzieję, że robota mnie nie zatrzyma i o 18:00 będę przy torwarze :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Rozumiem, że marina ma przygotowany plan gry i zaliczymy jakieś nowe, ciekawe miejsce :icon_razz:Niekoniecznie musi tam być rybka :flesje: Do zobaczenia pod Torwarem :) R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi