easyrider1972 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 mozemy i o 18...przecież to nie problem Easy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No więć koledzy i koleżanki , jadę dziś odwiedzić Maćka , kto ma ochotę mi towarzyszyć? ja bede w szpitalu na 16 ...wiec jakiś może spocik o 15 w jakimś miejscu w wawie i ruszymy do niego?jakies propozycje? To powiedz mu ze majkelpl Tobie tez towarzyszy, ale tylko wirtualnie :clap: Kurde, dwa miechy w gispiorze .............To sobie nie pojezdzimy :D No, ale za to pewnie co nieco ;) i pogadamyps. A Aski sie nie czepiejcie bo jeszcze wam lomot spusci :crossy: A jeszcze sie temu dostanie co wyzwal Ja od starszej Pani :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Również życzę Koledze szybkiego powrotu do zdrowia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Fatalna sprawa noga i to z tego co czytam dosyć paskudnie strzaskana.Cholera, na starość czuć potem wszystkie takie kontuzje.Oby wszystko dobrze się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jeszcze niedawno na forum "pomarańczowy " udzielał mi rad co do zakupu dobrego kasku. Mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia. Jeśli ktoś będzie u Niego w odwiedzinach to proszę go ode mnie też pozdrowić. Mieszkam przy germanskiej granicy , więc fizycznie jest to mało możliwe. Trzymaj się Orange Rider. Jak tylko bedziesz mógł wróć na Forum. Porter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Faktycznie jak juz ktos zauwazyl - nie da sie czytac postow Aski.. oczy bola jak sie probuje jednak. EE..tam.Ja się przyzwyczaiłam :rolleyes: A nawet czytam z przyjemnością . I nie ma problemu z szukaniem jej postów na forum :banghead: Wracając do meritum: Szybkiego powrotu do zdowia życzę Pomarańczowemu! Miał naprawde paskudnego pecha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dzięki wszystkim za dobre słowo. Conanowi oczywiście za pozamiatanie z ulicy, zabezpieczenie tego i owego oraz liczne wizyty, Jerzowi za zajęcie się sprzętem.Właśnie wróciłem do domu ze szpitala. Złamano kość piszczelowa oraz strzałkowa, tuż nad kostką, jak to opisał felczer: wieloodłamowe złamanie. Miałem operację, wstawili mi jakieś wolframowe płytki na wkręty i śruby, kość strzałkową zdrutowali. Za rok mają ze mnie wyjąć to żelastwo. Tymczasem mam częściowy gips, na szczęście kolano ruchome. Zwolnienie z roboty na 3 miechy, ale lekarz mówi, że na pół roku będzie. Masakra. Cóż - ten sezon tylko wirtualnie. Pozdrawiam wszystkich i przyczepności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torturro Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Droga Asko!!otoz kiedy ostatnio czytalem Twojego posta - widzisz - bardzo uwaznie sie wczytywalem w to co pisalas! hahaha - Twoja kolej!Pozdrawiam - i do napisania!! Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Torturro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 kolegi poznać przyjemności nie miałem, ale zdrowia jak najwięcej...ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Cóż - ten sezon tylko wirtualnie. Daj namiary na siebie na PW, to jak bede juz w Polsze to wpadne do Ciebie na :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Orange - trzymaj się jakoś z tym gipsem. No i szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, ze dosiądziesz niedługo swoego pomarańczowego rumaka :smile: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi