sq9mda Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 WitamJak w temacie, co towarzyszy padniętej panewce (oprócz stuku oczywiście :( ) Mówiąc krótko coś słyszę, a i moto zachowuje się innaczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Panewka to stale mocne napieprzanie nie cichnace w zadnym zakresie obrotow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 + opiłki w oleju ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Hmmm, u mnie objawy są takie że słyszę delikatny stuk w dolnej części silnika które cichnie po jakimś czasie, plus drganie motocykla (wcześniej tego nie zauważyłem) Czy może to być padnięty łańcuszek rozrządu? Nowy już jest kupiony, ale strajk poczty polskiej krzyżuje mi plany :cool:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevilVFR Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Hmmm, u mnie objawy są takie że słyszę delikatny stuk w dolnej części silnika które cichnie po jakimś czasie, plus drganie motocykla (wcześniej tego nie zauważyłem) Czy może to być padnięty łańcuszek rozrządu? Nowy już jest kupiony, ale strajk poczty polskiej krzyżuje mi plany :)Pozdrawiam Witam. podobne obiawy występują gdy łożysko w skrzyni biegów siada (przynajmniej u mnie tak się działo) zobacz czy tak samo się dzieje gdy wciśniesz klamkę sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi