finalcell Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 potrzebuje cięgna ssania do cbr moje przestało w ogóle sie poruszać i linki mi popękały, ale do żeczy w sklepmotocyklowy chcą 70zł+przesyłka, a to jak na mój gust jak za ssanie to troche za dużo. I czy można gdzieś drobić lub znaleść taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jesli to zwykla linka, to mozesz dorobic, tylko musisz swoja na wzor przyniesc, albo przynajmniej dlugosc podac, niestety koncowki bedziesz musial sam zamontowa, koszt to okolo 20 - 30 zl tylko znajdz gdzie dorabiaja,, ja jestem z wawy to ci nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 znajdz zaklad tam gdize dorbaiaja linki np samochodowe zrobia ci to za max 20-30zl a ja jestem z takich linek zadowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Do ssania to może i ok ale nie polecam do hamulca. Dorabiałem kiedyś, a właściwie tylko skracałem u dorabiacza linkę przedniego hamulca do CZ i działała do pierwszego użycia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ostatnio w larssonie znalazłem zestaw naprawczy do cięgien za około 30 zł jest tam kawałek stalowej linki i kilka baryłek zakręcanych na śrubę różnego rodzaju. ewentualnie możesz spróbować dobrać linke od jakiegoś motoroweru. miałem taki problem ze ssaniem w fazerze tylko tam linka kosztowała 150 zł. więc kupiłem od simsona za 7 zł, trzeba było zmienić jedną baryłkę zajęło mi to parę minut. jeśli portafisz lurować masz jakiś mały warsztat i trochę zdolności manualnych to sobie poradzisz. można też kupić w sklepach rowerowych linkę na i pancerz metry do tego baryłki zakręcane na śruby. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dałem do dorobienia 35zł , jeśli sie komuś przyda to jedyne gdzie znalazłem do na duboisa pod WSKą teraz tylko zamontować :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi